HCL.HR

Oznaka: Sonic igre

RecenzijaSonic Superstars

Ivan Brekalo 31.10.2023.

Došao novi Mario, pa evo nam i novog Sonica, baš kao u dane najžešćeg rivalstva. Može li ježeva družina još uvijek pratiti Nintenovu braću vodoinstalatere?

Još jedna igra izlazi u 10. mjesecu – Sonic Superstars

Zoran Žalac 24.08.2023.

Deseti mjesec 2023. godine pretvara se u jedan od najbogatijih mjeseci ikad viđenih u svijetu gaminga. Brzi jež Sonic također će u novoj igri dotrčati tijekom listopada.

Sonic Superstars dotrčat će do nas ove jeseni, ima prvu kooperativnu kampanju u Sonic serijalu

Zoran Žalac 09.06.2023.

Nakon 3D avantura Sonic Frontiersa vraćamo se klasičnoj, dvodimenzionalnoj izvedbi u Sonic Superstars. Igra stiže već ove jeseni i slovi za najljepši 2D Sonic naslov do sada.

Kreator Sonica osuđen je na dvije i pol godine zatvora

Zoran Žalac 01.06.2023.

Jedan od developera kojima se pripisuje zasluga za kreaciju Sonic the Hedgehoga morat će odslužiti zatvorsku kaznu zbog iskorištavanja internih informacija za vlastitu dobit.

Najavljen je Sonic Origins Plus, zvuči kao ultimativna kolekcija za fanove ježa

Zoran Žalac 23.03.2023.

Sonic Origins Plus nova je kolekcija za fanove plavog ježa, a pojavit će se kao zasebna igra i kao digitalni dodatak za vlasnike Sonic Originsa.

RecenzijaSonic Frontiers

Ivan Brekalo 16.12.2022.

Nakon dva igrana filma, Sonic se vraća tamo gdje se osjeća najudobnije – u formatu video igre. Otvoreni svijet isprepleten s klasičnim levelima, posudba od Breath of the Wild, mračnija priča… Puno je toga tu, no je li smisleno posloženo?

Netflixov Sonic kao da je prepisao zadaću od Ratcheta & Clanka

Zoran Žalac 21.11.2022.

Zadnji trailer za animiranu seriju Sonic Prime otkrio nam je glavni zaplet i neizbježno podsjetio na PlayStation 5 igru Ratchet & Clank: Rift Apart.

Sonic Frontiers prikazao nam je borbu i sustav napredovanja

Zoran Žalac 14.10.2022.

Novi će Sonic Frontiers po prvi put u serijalu koristiti RPG sustav s vještinama koje se otključavaju. Sam će gameplay biti borbeniji nego ikad prije te se uvodi nova mehanika Phantom Rush. Evo kako će to izgledati.

Objavljen je prvi video za Sonic Prime seriju na Netflixu

Zoran Žalac 21.09.2022.

Netflixova animirana serija Sonic Prime, rađena prema igrama iz serijala Sonic the Hedgehog, dobila je svoj prvi trailer.

Sonic Frontiers napokon dobio video koji dobro objašnjava samu igru

Zoran Žalac 05.09.2022.

Tri su minute videa bile dovoljne da fanovi Sonica promijene mišljenje o Sonic Frontiersu – na bolje. Trebalo je samo objasniti strukturu igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?