HCL.HR

NAJAVA: Oštrili smo zube u Nosgothu

nebel 22.08.2014.   •   1 komentara


Nedavno smo provjerili kako teče razvoj Nosgotha, spiritualnog nasljednika Legacy of Kain igara. Provjerite kakve smo dojmove izvukli iz te kompetitivne mrežne pucačine.

Kakvi sve trendovi danas haraju i vladaju, imamo sreće pa se nitko još nije sjetio igre u kojoj bi se sukobljavali svjetlucajući vampiri i nabildani vukodlaci iz Twilight sage. Umjesto toga razvojni tim Psyonis dosjetio se koncepta kompetitivnog multiplayer naslova s tematikom sukoba ljudi i vampira te ga smjestio u nekad slavni Legacy of Kain serijal, točnije u njegov svijet po kojemu je igra i nazvana – Nosgoth.

Ova buduća F2P igra trenutno je u fazi Early Accessa na Steamu, a prije nekoliko tjedana bila je otvorena svima. Naš novi suradnik Matej odigrao je parsto mečeva u Nosgothu te vam odlučio približiti igru opisom iste i objašnjenjima zašto bismo trebali iščekivati njezin dolazak. Njegove dojmove prenosimo vam u najavi koju ćete pronaći na donjoj poveznici, a ako ste zaigrali Nosgoth pozivamo vas da i sami prokomentirate kakav je utisak ostavio na vas.

NAJAVA: Nosgoth

Komentari (1)

  • jancec

    24.08.2014 - 20:15

    Jel če biti hardverski zahtjevna?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?