HCL.HR

Najavljen Ardennes Assault, samostalna singleplayer ekspanzija za Company of Heroes 2

Stjepan Fikter 14.08.2014.   •   0 komentara


Druga ekspanzija za popularni WW2 RTS fokusirat će se na bitku u Ardenima te predstaviti 18 novih singleplayer scenarija kao i tri nove kompanije unutar američkih snaga.

Company of Heroes 2 dobiva još jedno proširenje. Nakon samostalne ekspanzije koja se fokusirala na multiplayer, Ardennes Assault bit će drugo samostalno proširenje za igrače koji više vole singleplayer okršaje. Kampanja će se vrtjeti oko bitke u Ardenima koju je Winston Churchill opisao kao: “nesumnjivo najveća američka bitka rata.”

Igrači će preuzeti ulogu američkih snaga u Ardenima u kojima će imati velike taktičke i navigacijske izazove dok odbijaju zapadne njemačke Oberkommando snage unutar 18 novih scenarija.

Ova ekspanzija predstavit će i tri nove kompanije unutar US Forcesa od kojih će svaka imati unikatne oficire i stil igranja. Sega kaže da će kampanja biti dinamična te da će igrači moći vidjeti svoje odluke i akcije kroz preobraženi krajolik Ardena.

Izvršni producent u Relic Entertainmentu, Greg Wilson kaže: “Ne možemo dočekati da donesemo igračima ovu fantastičnu novu singleplayer kampanju za Company of Heroes 2. Uspjeli smo uključiti više misija u ovu ekspanziju nego što je to imao original i pune su velikih novih značajki koje ćemo otkrivati u idućim mjesecima.”

Company of Heroes 2: Ardennes Assault bit će dostupan na PC-ju i Macu od 18. studenog ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?