HCL.HR

Najavljen je Beyond Shadowgate, nastavak avanture iz 1987. godine

Stjepan Fikter 24.01.2023.   •   0 komentara


Držeći se i dalje retro vizualnog stila, Beyond Shadowgate baš poput pravog nastavka uz više svega, imat će i nekih modernijih elemenata naspram originala koji se igrao prije više od 30 godina.

Ne može se reći kako puno ljudi ima priliku napraviti nastavak igre nakon više od 30 godina. No, redatelj Dave Marsh koji je radio na Shadowgateu, čiji je izlazak bio davne 1987. godine, priprema nastavak te igre. Tako bismo  nekad u budućnosti trebali zaigrati Beyond Shadowgate koji će poput pravog nastavka imati “više svega” nego u originalu, ali i nekoliko modernih elemenata.

Beyond Shadowgate bit će četiri puta veća igra ili u konkretnijim brojkama imat će više od 180 soba i više od 130 predmeta. Broj zagonetki je također povećan na preko 100, a bit će i preko deset različitih čudovišta. Na kraju, planiraju se i tri različita završetka. Gledajući s modernog aspekta, u planu su animacije, brzo putovanje, sustav hintova te izmjena dana i noći.

Beyond Shadowgate imat će Kickstarter kampanju koja počinje 18. 2. Podržavajući razvoj igre putem kampanje, moći će se osigurati šarolike nostalgične stvarčice, a uz to dobit će se i pristup prvih 18 soba za odigrati.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?