HCL.HR

Najavljen co-op mod za Blacklight: Tango Down

Igor Belan 19.04.2010.   •   3 komentara


Ovoga ljeta stiže nam atraktivni, Unreal 3 powered FPS naslov Blacklight: Tango Down, a u svom arsenalu multiplayer modova, predstavlja i unikatni co-op mod.

Blacklight: Tango Down, novi je download-only FPS naslov koji dolazi iz studia Zombie, istog onog game development tima koji nam je donio solidan Saw, a biti će fokusiran na brzu multiplayer igru. Momci iz Zombie Studiosa, zajedno sa izdavačem Ignition Entertainementom, obećavaju nam odlično multiplayer iskustvo sa puno raznih modova igre te odličnom grafikom pogonjenom provjerenim Unreal 3 engineom. Iako će igra podržavati standardne modove kao Deatchmatch, Team Deathmatch i Control Point, danas je službeno najavljen i poseban co-op mod igre nazvan Black Ops. Ovaj mod dopustiti će nam kooperativnu igru sa još tri prijatelja, a kako kaže izdavač, biti će to iskustvo kakvo bi inače pronašli u nekom retail naslovu puno veće cijene.

Komentari (3)

  • Maximum

    19.04.2010 - 17:31

    Hmm da ce biti bolji os Spec Opsa iz MW2 nema teorije.

  • Ementaler

    19.04.2010 - 18:16

    Možda, al hej – koštati će samo 15$, ima Unreal 3 iza sebe i zvuči obećavajuće. Vidjet ćemo, kako bi se reklo. U svakom slučaju u našem intervjuu koji će uskoro biti objavljen vidjet ćete više informacija o ovoj igri.

  • Maximum

    20.04.2010 - 07:54

    Jedino sto me brine kod svega toga jeste opet sto se razvija i za konzole te garant nece ni imati recoil al vidicemo kada izadje 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?