HCL.HR

Najavljen je Hot Wheels: Rift Rally, dobivate plastični autić uz igru

Zoran Žalac 07.02.2023.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Sad kad smo prihvatili igre po cijeni od 80 eura stiže jedna koja će koštati 130. Hot Wheels: Rift Rally donosi utrkivanje u proširenoj stvarnosti pomoću plastičnog autića na daljinsko upravljanje.

Hot Wheels Unleashed iz 2021. bila je skroz solidna igra arkadnog utrkivanja. Sad stiže još jedna, ali u znatno drugačijem obliku. Najavljen je Hot Wheels: Rift Rally koji je igra proširene stvarnosti. To znači da se utrkivanje iz same igre zapravo odvija vama pod nogama, uz pomoć plastičnog autića na daljinsko upravljanje.

Autić na sebi ima kameru te tako prenosi “utrku” na TV ili mobitel, a staza se kreira pomoću četiri kontrolne točke koje službe i za ubrzanje. Za dodatne prepreke mogu poslužiti predmeti iz vašeg dnevnog boravka, ili gdje god da vozite autić na daljinsko upravljanje.

Sam koncept nije novost – prije nekoliko godina imali smo slični Mario Kart Live: Home Circuit koji nije zaživio zbog visoke cijene. Ni u slučaju Hot Wheels: Rift Rallyja ona neće biti mala – trebat će vam 130 dolara za standardni paket. Igra će biti dostupna za PlayStation 4 i 5, kao i za iPhone te iPad uređaje.

Komentari (2)

  • Agent

    07.02.2023 - 18:18

    Mislim da je još prerano za takav tip igara.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?