HCL.HR

Najavljen Icewind Dale Enhanced Edition

Stjepan Fikter 31.08.2014.   •   5 komentara


Nakon što su oba Baldur’s Gatea s unaprijeđenim verzijama zakoračili u moderno doba, sada će i Icewind Dale dobiti isti tretman uz dodatne sadržaje koji će obogatit gameplay.

Developer Beamdog i Wizards of The Coast najavili su još jedan stari naslov iz Forgotten Realms svijeta koji će zakoračiti u moderno doba.

Riječ je o Icewind Daleu, točnije o Enhanced Edition verziji koja će osim prilagođenih vizuala za PC, Mac, iOS te Android stići i s dodatnim sadržajem za bogatije gameplay iskustvo.

Tako će osim novih klasa, magija i predmeta biti dostupni i zadaci koji su prethodno bili izrezani iz originala te cross-platform multiplayer za šest igrača. Osim toga, korisničko sučelje također će doživjeti promjene uvođenjem Zoom opcije, Quickloot Bara i drugim poboljšanjima.

Icewind Dale Enhanced Edition trebali bi zaigrati kasnije ove godine, a beta planira već za idući mjesec. Prednarudžbe su također moguće po cijeni od 19.99 dolara, a tu je naravno i trailer s kojim je najavljena ova verzija.

Komentari (5)

 • exarkun

  31.08.2014 - 15:05

  ajde kad je vec toliko očita kriza kreativnosti u industriji igara sa svim tim silnim reizdanjima, makar je da su se uhvatili ovako kvalitetnih naslova, neka iduci bude planescape torment, taman mi je nekako vrijeme za ponovni prelazak 🙂

 • TessaraVejgan

  31.08.2014 - 16:02

  Valjda će napravit bolji posao nego sa BG gdje se nisu ni potrudili portat prvi dio u engine 2. djela (nešto što su moderi napravali prije nekoliko godina).

 • MoGaming

  31.08.2014 - 16:26

  igra je super i drago mi je vidit redizajn ali 20 dolara??? pa iskorist će 80% stvari iz baldurs gate enchanted editiona

 • Emperor Ghaleon

  01.09.2014 - 10:50

  Nisam to igrao… a sad bih valjda mogao. 🙂

 • Me666

  01.09.2014 - 12:03

  Sjećam se da je igra bila baš über teška, volio bih ju opet probati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?