HCL.HR

Najavljen je Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, utrkivanje se seli u dvorište

Zoran Žalac 31.05.2023.   •   2 komentara


Nastavak uspješnog Hot Wheels Unleasheda ove jeseni donosi više od 130 različitih vozila, uključujući i nove kategorije poput motora i ATV-ova.

Hot Wheels Unleashed iz 2021. godine pokazao se kao vrlo uspješan projekt koji se prodao u više od dva milijuna primjeraka. Stoga je bilo jasno kako je nastavak neizbježan, a najavu istoga smo sada i dočekali.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S te Nintendo Switch, a datum izlaska postavljen mu je na 19. 10. 2023.

Dvije su glavne novosti u Turbochargedu. Prva je ta da ćemo među 130 različitih vozila imati motocikle i ATV-ove koji imaju unikatne stilove utrkivanja.

Druga novost je ta da se utrkivanje širi izvan granica kuće, preciznije rečeno u dvorište, susjedstvo, na golf teren i sl. Utrkivanje u otvorenim prostorima donijet će neke nove izazove jer će trava i pijesak imati utjecaj na autiće kojima upravljamo.

Komentari (2)

  • Iron666

    01.06.2023 - 07:44

    Ovi vanjski tereni me podsjećaju na legendarni Re-Volt ❤️

  • Logicni

    01.06.2023 - 09:06

    Kad vidim ovakvu vrstu igrice da se najavi uvijek se rastuzim. Naravno ne mislim nista lose o igrici, samo me podsjeti na Crash Team Racing Nitro Fueled i kako nije dosla nikad na PC 🙁 Te igrice se sjecam jos od PS1 dana, uvijek protiv brata igrao i uvijek me gazio na njoj, a kad on ode bacim se na story mod koji nisam tad ni znao sta je 😀 Sto se Hot wheelsa samog tice vjerujem da ce dobar biti 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?