HCL.HR

Najavljen je battle royale 2.0, s pričom – Off the Grid

Zoran Žalac 05.05.2022.   •   1 komentara


Developer Gunzilla Games najavljuje battle royale igru kakvu još nismo vidjeli. Off The Grid će biti multiplayer igra s pričom na kojoj će raditi i scenarist filma District 9.

Dugo već nismo imali igre koje se hvale uvođenjem revolucije u žanr battle royalea. Zato je sada najavljena igra koja želi biti “battle royale 2.0”. Zove se Off the Grid, a glavna joj je ideja da u mečevima sa 150 igrača na mapi ima misije s pričom u kojoj će se zamutiti granica između heroja i zlikovaca.

Narativni aspekt igre bit će u snažnom fokusu, a developer Gunzilla Games hvali se svojim timom pisaca. Predvodi ih Neill Blomkamp, redatelj filmova District 9 i Elysium, koji će nadgledati cijeli projekt. Za sam scenarij bit će zaduženi Richard K. Morgan i Oliver Henriot, bivši scenarist igara iz Ubisofta.

U prvom teaser traileru od igre ne vidimo baš puno. Prikazan je vojnik koji ima oštricu na ruci te se kroz džunglu probija do grada na koji je otvorena paljba.

Igra će koristiti Unreal Engine 5, što ujedno govori da je u razvoju za PC PlayStation 5 i Xbox Series platforme, a igrat ćemo ju nekad tijekom 2023. godine.

Komentari (1)

  • zlakob

    05.05.2022 - 20:07

    preskacem cim cujem ubisoft, pa makar i bivsi ubisoft xD… za***avam se… a opet mozda i ne 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?