HCL.HR

Najavljen je psihološki triler AFTERMATH s nevidljivim vanzemaljcima

Zoran Žalac 02.12.2021.   •   2 komentara


U 2022. godini igrat ćemo psihološki horor Aftermath u kojemu astronautkinja Charlie traži svoju kćer usred invazije vanzemaljaca.

Što dobijete kad spojite The Last of Us, Returnal i Death Stranding? Odgovor bi mogao glasiti – AFTERMATH. Ne znam zašto velikim slovima – ne pitajte mene, tako se promovira novu igru koja je friško najavljena za PC i konzole.

U Aftermathu ćemo utjeloviti Charlie Gray, astronautkinju koja se vraća na Zemlju da bi svjedočila traumatičnim događajima nakon kojih se nađe u napuštenom svijetu. Nepoznati europski grad postaje mjesto invazije vanzemaljaca… ali ne baš malih zelenih. Neprijatelji koji proganjaju Charlie bit će mješavina njezinih osobnih demona i nekih nevidljivih bića.

U Aftermathu ćemo morati proučavati te protivnike kako bismo ih nadmudrili. Koristit ćemo “realističan” crafting sustav – tako što će Charlie dolaziti do nacrta za opremu i oružja kroz promatranje svoje okoline. Čak i najbanalniji predmeti trebali bi imati svoju svrhu u ovoj igri.

Aftermath se prezentira kao psihološki triler s elementima preživljavanja. Igrat će se iz trećeg lica, bit će pucanja iz oružja, ali i održavanja psihe i forme kroz uzimanje odgovarajuće hrane. Jedna od zanimljivosti vezana uz igru jest da da joj estetsku stranu dizajnira Alessandro Bavari, zaslužan za dizajn Alien: Covenanta. Glazbu za igru stvarat će izvođači UNKLE, Planet Funk i drugi.

AFTERMATH je najavljen za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, a trebali bismo ga igrati nekad tijekom 2022. godine.

Komentari (2)

  • Sosa420

    02.12.2021 - 12:29

    Animacije lica mi se ne sviđaju a ni radnja ne izgleda zanimljivo

  • Zeolard

    03.12.2021 - 14:10

    Ovo jest kao Rage 2 …. ne znaš jeli muško ili žensko ; pa daj se odlučite više ;P

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?