HCL.HR

Najavljen je RiMS Racing, još jedan motociklistički naslov

Zoran Žalac 14.04.2021.   •   2 komentara


Izdavačka kuća Nacon priprema još jednu motociklističku igru za ljeto ove godine. Uz serijal Ride sada pokreću i RiMS Racing.

Na jednu se stvar ljubitelji virtualnog utrkivanja ne mogu požaliti – količinu igara s motociklima. Uz MotoGP serijal imamo još RIDE i TT Isle of Man imamo još i motokrose iz serijala Monster Energy Motocross te MXGP. Sada se listi motornih igara pridružuje i RiMS Racing koji je upravo najavljen za PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S te Switch, a dovest će se na te platforme 19. 8. 2021.

Igra je to novog studija Raceward, koja osim aspekta utrkivanja donosi i elemente mehaničarskog menadžmenta te obećava modificiranje motocikala do najsitnijih dijelova. Imat će tako katalog od preko 500 službenih dijelova koje ćemo kombinirati kako bismo stvorili nestvarno brzu jurilicu.

Igra će donijeti osam najsnažnijih europskih i japanskih motora, a to su: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR te Yamaha YZF-R1. Njih ćemo voziti po 10 licenciranih staza među kojima su Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard i druge. Također će se moći voziti i po otvorenim cestama na teritorijima SAD-a, Norveške, Australije, Španjolske i Italije.

Komentari (2)

  • Bronson

    14.04.2021 - 17:06

    Iskreno ni jedan od tih naslova nije ludo kvalitetan, tako da nemam bas osecaj da ima puno igara na ovu temu…

  • Klaudio89

    15.04.2021 - 14:59

    opsežno rečeno,ja se nadam da će i ova igrica imati nekakvu različitost kada u ovim ostalim navedenima su sve sportska utrkivanja poput MOTOGP-a,Monster Energija,MXGP-a,neznam kakvu će ova igrica imati razliku,ali po slikama mi se čini da bi ovo mogao biti kao RIDE

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?