HCL.HR

Najavljen Lara Croft and the Temple of Osiris

Stjepan Fikter 09.06.2014.   •   1 komentara


Nakon ‘velike’ Lare, najavljena i ‘mala’, odnosno nastavak Lare Croft and the Guardian of Light. Novi spin-off popularnog serijala ovoga puta odvodi nas u Egipat gdje ćemo morat pobijediti zlog boga Setha.

Square Enix i developer Crystal Dynamics najavili su nastavak veoma dobro prihvaćenog spin-offa Lara Croft and the Guardian of Light koji je izašao 2010. godine. Novi naslov naziva Lara Croft and the Temple of Osiris najavljen je za PC, PS4 i Xbox One te trenutačno još nema datum izlaska. Ali zato ima prvi trailer, pogledajte ga ispod.

U Temple of Osirisu, Lara putuje u Egipat gdje će udružiti snage s Carterom Bellom koji je također arheolog te će zarobiti bogove Horusa i Isis da zajednički pobjede zlog boga Seta. Igra će sadržavati kooperativno igranje za četiri igrača te će po gameplayu biti veoma slična prethodniku s rješavanjem zagonetki, ubijanjem hordi neprijatelja, izbjegavanjem zamki i naravno, pronalaženje artefakata je također prisutno.

Darrell Gallagher iz Crystal Dynamicsa kaže: “Nakon iznimno pozitivnih dojmova koje smo primili za našu debitantsku kooperativnu avanturu Lara Croft and the Guardian of Light, uvijek smo se nadali da ćemo naći vremena za Laru da se vrati u još jednom klasičnom AAA digitalnom naslovu. Uzbuđeni smo što ćemo proširiti nasljedstvo Guardian of Lighta s potpuno novom avanturom i izazvali smo sami sebe da stvorimo nove zabavne načine igranja. Kooperativna igra za četiri igrača u Larinom svijetu kombinirana s Crystal Dynamicsom kvalitetnom proizvodnjom uvodi se u novu generaciju platformi i uzbuđeni smo zbog više prijatelja koji zajedno ulaze u avanturu.”

Komentari (1)

  • punker

    10.06.2014 - 12:24

    old school lara, kaj ne?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?