HCL.HR

Najavljen Lego Batman 3: Beyond Gotham

Stjepan Fikter 27.05.2014.   •   5 komentara


Lego kockice će još jednom oživjeti Batmana i njegove pomagače koji će se udružiti u sprječavanju Brainiaca u ostvarivanju zlih planova.

Developer TT Games priprema još jednu Lego Batman avanturu unutar koje će se naći i ostali dobri te loši likovi iz DC univerzuma.

Lego Batman 3: Beyond Gotham nastavljat će se na drugu igru iz serijala, a ovaj nastavak odvodi nas u svemir da zaustavimo Brainiaca.

Jedna od novina koja stiže s ovim nastavkom jeste da više nije potreban Suit Signal za promjenu odijela, nego će se to raditi pomoću kružnog menija. Nova igra također će sadržavati VR mini-misije s platformerskim dijelovima, zagonetkama i utrkama.

Kao što je već spomenuto, glavni negativac je Brainiac koji pomoću Lanternovih prstenova želi smanjiti svjetove, a u tome pothvatu će se udružiti likovi iz The Legion of Dooma te Justice Leaguea. Developer kaže da će se u ovome nastavku, koji izlazi ove jeseni za PC, PS3, PS4, X360, Xbox One, Wii U, Vitu i 3DS, naći preko 150 likova iz DC univerzuma za otključati.

UPDATE: U međuvremenu je stigao i trailer.

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?