HCL.HR

Najavljen Nintendo Switch Sports, zove na igranje badmintona i odbojke

Zoran Žalac 10.02.2022.   •   2 komentara


Stiže nova igra iz Nintendovog sportskog serijala, s novim disciplinama poput nogometa, odbojke i badmintona.

U Nintendu su očito vidjeli priliku da u ovo doba izolacije ljudima ponude priliku za bavljenje sportom od kuće. Stiže tako još jedna sportska igra – Nintendo Switch Sports, koji je zapravo nastavak Wii Sportsa, jedne od najprodavanijih igara u povijesti

Nintendo Switch Sports donosi poznate discipline poput tenisa, mačevanja, golfa i kuglanja, ali i neke nove poput badmintona, odbojke i nogometa. Sve će discipline imati podršku za kontrole pokretom, pa će se nogomet moći igrati tako da gamepad stavite na nogu i potom simulirate udarac lopte (i pazite da ne udarite nešto drugo). U fizičkom izdanju igre dolazit će nosač kontrolera za nogu – isti onaj koji dolazi s igrom Ring Fit Adventure.

Prvi put u serijalu postojat će mogućnost igranja online multiplayera (Nintendo hvata korak s trendom, 15 godina kasnije). Postojat će čak i Pro League kategorija za svaki sport, kao i matchmaking sustav. Moći će se čak kombinirati lokalni i online multiplayer, tako da dvoje igrača igraju lokalno protiv dvoje igrača online – ali ne u svim disciplinama nego samo u odbojci i tenisu.

Valja naglasiti da neće svi sportovi biti dostupni odmah prilikom lansiranja igre 29. 4. ove godine. Nogomet će doći kasnije tijekom ljeta, a golf tek na jesen. No, dobra je vijest da se dodatne discipline neće naplaćivati nego će biti besplatne svim vlasnicima igre.

Komentari (2)

  • manic_saltshaker

    10.02.2022 - 15:13

    Napokon Switch verzija Wii Sports i Sports resort🙂

  • Wizz

    11.02.2022 - 08:49

    Jako lijepo izgleda i zanimljivo…tko zna možda i kupim konzolu zbog toga…igra sa klincima na next lvl 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?