HCL.HR

Najavljen je novi Mortal Kombat, za mobitele

Zoran Žalac 18.10.2022.   •   4 komentara


NetherRealm Studios najavio je mobilnu igru Mortal Kombat Onslaught u kojoj neće biti izravnog “kombata” nego ćemo dobiti Mortal Kombat RPG.

Nedavno je Mortal Kombat proslavio 30 godina postojanja i njegov je tvorac poručio fanovima da ne očekuju najavu Mortal Kombata 12. I doista, dobili smo najavu novog Mortal Kombata – samo ne igre iz glavnog serijala.

Mortal Kombat Onslaught bit će mobilna igra i uopće neće biti tradicionalna borilačka igra po uzoru na druge MK igre, nego će poći formatom RPG-a. Preciznije rečeno, bit će to igra u kojoj ćemo skupljati borce, gledati “filmične scene konzolaške kvalitete”, a zatim slati te borce u masivne bitke koje se odvijaju u stvarnom vremenu, za pretpostaviti je protiv drugih igrača.

“Pomičemo granice Mortal Kombata kako bismo igračima dopustili da iskuse franšizu na nove načine, a pritom ostajemo vjerni brutalnoj prirodi serijala. S Mortal Kombat Onslaughtom prebacili smo serijal u strateški  RPG s kolekcionarskim elementima i brzim grupnim bitkama u kojima će uživati i novi i stari igrači.” – poručio je tvorac Mortal Kombata, Ed Boon.

Mortal Kombat Onslaught bit će lansiran 2023. godine za Android te iOS uređaje.

Komentari (4)

  • Payday 4 Dallas

    18.10.2022 - 17:04

    Načekat ćemo se do MK12…

  • Racunbroj101

    18.10.2022 - 18:23

    Zoran, jedna molba… Kada je vijest vezana za mobilne igre da li može naslov koji prvo veli da je za mobitele da ne budem kod svake slične vijesti uzbuđen i onda u depresiji 😅 Ubijaš me vijest po vijest

  • HyPo

    18.10.2022 - 19:02

    A pa ovo je po onome kaj sam čitao nekakav klon “Raid Shadow Legends” ili budem imalo taj neki sustav. A takav stil igre zavisi kako je izveden ali meni ne paše jer igrao sam Raid Shadow Legends i grind u toj igri je stvarno previše. Možda ovo bude u redu za onako sat dva igrati. Ali imam male nade za ovo i naj vjerovatnije bude Pay to win.

  • TonyKing115

    18.10.2022 - 19:21

    Tužno da ne mogu praviti bolje igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?