HCL.HR

Najavljen je Sniper Ghost Warrior Contracts

Zoran Žalac 16.08.2018.   •   10 komentara


CI Games još će se jednom vratiti svom najuspješnijem serijalu Sniper Ghost Warrior, ali ovoga puta bez formata otvorenog svijeta.

Sniper Ghost Warrior serijal nikad nije bio naročito kvalitetan, ali je iz nekog razloga bio financijski uspješan sve do prošle godine. Treći dio pokazao se kao prevelik zalogaj za poljski CI Games, primarno zbog prelaska u format otvorenog svijeta. Igra se prodala slabije od svojih prethodnika, a posljedica toga bilo je otpuštanje jednog dijela radne snage.

No, godinu dana kasnije doznajemo da će Sniper Ghost Warrior živjeti i dalje te da se planira vratiti formatu ranijih igara. CI Games tako je najavio Sniper Ghost Warrior Contracts, igru smještenu u divljinu Sibira te baziranu na sustavu misija. Dakle, igra će imati manje mape zatvorenog tipa, a otvoreni svijet više se ne spominje. Misije će biti zamišljene tako da ih možemo ponavljati više puta.

Bili smo previše ambiciozni s veličinom Sniper Ghost Warriora 3, ali smo naučili iz svojih grešaka. Sniper Ghost Warrior Contracts bit će fokusiraniji, ponudit će više taktiziranja i načina za igranje, kako u single player kampanji tako i u multiplayer modovima. – Marek Tymiński, CI Games

Osim ovih promjena, ekipi je bilo krucijalno optimizirati pokretač igre i smanjiti vrijeme učitavanja. Povratak na strukturu misija omogućio im je upravo to, pa se učitavanja koja traju po pet minuta (kao što smo to vidjeli u SGW 3) više ne bi trebala ponoviti.

Sniper Ghost Warrior Contracts u planu je za PC, PS4 te XBOX, a izaći će 2019. godine.

Označeno sa: , ,

Komentari (10)

  • darijoman

    16.08.2018 - 12:49

    Učitavanja po 5 minuta bila su samo na konzolama, dok je na PC-u pogotovo ako je SSD u pitanju vrijeme učitavanja uvodne špice je znatno krače. p.s. bolje bi bio da se baziraju na dobro razrađenim likovima i priči a otvoreni svijet u SGW3 je bio odličan i ne bi volio da to mijenjaju

    • BadMeetsEvil

      @darijoman, 16.08.2018 - 13:59

      bas to, meni je na obicnom HDD-u ucitavanje trajalo max 1 minutu, a sto se tice price i open world i to si u pravu, prica u SGW3 je bila meh a open world je lijepo dizajniran i smisljen samo nije bio “ziv” pa je bio malo dosadan

    • darijoman

      @BadMeetsEvil, 16.08.2018 - 14:23

      Radnja se odvija na prostorima Gruzije,a Gruzija sama po sebi je pusta i rijetko naseljena ali ujedno prelijepa zemlja, tako da sam to sto nije ziv uzeo cak kao pozitivan aspekt svijeta u SGW3.

    • trulex

      @darijoman, 16.08.2018 - 23:57

      Meni gost warior 3 bio odličan, prvo probo sat vremena piratsku igru jer nema demo, zatim sam obriso pirata i kupio na steamu original jer igra je vrh i zaslužuje da je platim i fino odigram.

    • asmirkole

      @trulex, 24.08.2018 - 23:23

      Meni se sgw 3 izuzetno puno svidio. Jedina zamjerka su “plastični” likovi, loš završetak priče koja je imala potencijal ali su je nekako zbrzili na kraju i naravno nebuloza da na cijeloj mapi i na svim putevima jedino Jon ima vozačku i jedino on vozi… nigdje ni jednog vozila. Al sve u svemu fina igra.

  • Jason Voorhees

    16.08.2018 - 13:12

    Jošjedna igra koju treba preskočit

  • Fr3dY

    16.08.2018 - 14:10

    Igrao sam samo SGW2 i svidio mi se,nadam se da ce i ovo biti dobro

    • darijoman

      @Fr3dY, 16.08.2018 - 14:24

      Odigrao samo demo SGW2 i nije me dojmio dok sam treci dio presao vise puta plus DLC-ove

  • Adam Jensen

    16.08.2018 - 16:43

    Najbolji je bio kec, imao je finu atmosferu i zat ovrijeme je mehanika bila dosta dobra. Dvica je bila meh a ostale nisam ni igrao

  • goldfinger

    18.08.2018 - 14:07

    Ja sam isto odigrao samo jedinicu,dok sam dvicu samo probao,i skoro pa odma izbrisao(i s harda,a i iz sjećanja)…Tricu nisam još isprobao,ali ozbiljno razmišljam o tome…..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?