HCL.HR

Oznaka: Snajper

Sniper Ghost Warrior 3 dogurao je do milijun prodanih primjeraka

Zoran Žalac 16.02.2018.

Sniper: Ghost Warrior još je jednom potvrdio svoj uspjeh dosezanjem milijunske naklade s trećim dijelom kojemu nitko nije davao previše šansi.

Sniper Ghost Warrior 3 sabotirat će svoju priču iz druge perspektive

Zoran Žalac 05.09.2017.

Ako još niste digli ruke od Sniper Ghost Warrior serijala, uskoro dolazi proširenje zvano Sabotage u kojemu ćemo uzeti ulogu Roberta Northa u borbi protiv separatista.

Developeri priznali da je Sniper Ghost Warrior 3 bio promašaj

Zoran Žalac 27.06.2017.

Čelništvo razvojnog tima CI Games svjesno je da je njihov Sniper Ghost Warrior 3 podbacio, a za to krive preveliku ambicioznost u razvoju igre.

RecenzijaSniper Ghost Warrior 3

Petra Rukav 08.05.2017.

Sniper Ghost Warrior 3 izašao je nespreman pred fanove i publiku, no znači li to nužno da je osuđen na proklinjanje kao prva dva dijela? Nimalo iznenađujuće – odgovor je da.

Sniper Ghost Warrior 3 na konzolama ima učitavanja od pet minuta

Zoran Žalac 25.04.2017.

Svaki put kad promijenite regiju u Sniper Ghost Warrior 3 na PlayStation 4 konzoli možete se pripremiti za petominutnu pauzu. Toliko, naime, traju učitavanja u igri.

Headshoti u Sniper Ghost Warrior 3 nisu za svačiji želudac

Zoran Žalac 14.04.2017.

Novi trailer za Sniper Ghost Warrior 3 vrlo vizualno nam demonstrira brutalnost headshota u igri. I doslovno je “za glavu izgubiti”.

Sniper Elite 4 Deathstorm DLC poziva na spremanje zimnice

Zoran Žalac 18.03.2017.

Dodatni sadržaji za dobro prihvaćeni Sniper Elite 4 stižu idućeg tjedna, a Karla Fairburna poslat će u nešto hladnije dijelove Italije.

Kad se bratska srca u Sniper Ghost Warrior 3 slože, i olovo plivati može

Zoran Žalac 16.03.2017.

Za one koje to zanima, Sniper Ghost Warrior 3 imat će i priču. Novi trailer upoznaje nas s pokretačkim motivom u njoj i dovodi u pitanje snagu bratske ljubavi.

Puška nije dobro očišćena, Sniper Ghost Warrior 3 opet odgođen

Zoran Žalac 06.03.2017.

Sniper Ghost Warrior 3 dobio je treću odgodu u nizu, no njegovi tvorci uvjeravaju nas da je novi datum konačan te da na igru moramo čekati svega nekoliko tjedana duže od planiranoga.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP6): TAMANIMO NACISTE U ŠUMI

Igor Belan 04.03.2017.

Što rade nacisti u šumi? Samo pitanje zvuči kao početak nekog crnog vica, ali ako je suditi po ovom videu odgovor je sasvim normalan – čuvaju unesrećeni avion koji im ne pripada. Pogledajte kako ih kreativno tamanimo i vraćamo kontrolu nad šumom u novoj epizodi Sniper Elitea 4.

RecenzijaSniper Elite 4

Zoran Žalac 28.02.2017.

Pridružili smo se talijanskim partizanima u pružanju otpora fašizmu te uz snajpersku cijev Karla Fairburnea usmjerili tijek povijesti na prave tračnice.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP5): NAJBRUTALNIJI VIDEO DO SADA

Igor Belan 24.02.2017.

U prošloj epizodi uspjeli su me poniziti na samome kraju, ali zato im se u ovoj osvećujem najbrutalnijim potezima koje ste dosad imali prilike vidjeti.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP4): Snajperist postao Rambo

Igor Belan 22.02.2017.

Prelazimo drugu misiju u Sniper Elite 4 s najboljom namjerom da je riješimo potiho, bez dizanja previše buke, ali kad situacija zagusti snajperist mora postati Rambo i potamaniti sve što se kreće.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP2): IZVODIM SAVRŠENO UBOJSTVO

Igor Belan 17.02.2017.

Nastavljam s odigravanjem prve misije Sniper Elitea 4, a sad kad sam potpuno upoznat s kontrolama izvodim i svoje prvo savršeno ubojstvo. Dobro, polu-savršeno.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP1): RAVNO U GLAVU!

Igor Belan 15.02.2017.

Legendarni izmišljeni snajperist Karl Fairburne vraća se u najnovijem izdanju Sniper Elite serijala pokazati nacistima tko je glavni, ovaj put u Italiji. Pogledajte prvih 30 minuta igre uz naše komentare.