HCL.HR

Najavljen je The Culling 2, nastavak igre koja je ugašena prije pola godine

Zoran Žalac 14.06.2018.   •   3 komentara


Prilično apsurdan razvoj događaja uslijedio je najavom The Cullinga 2, nastavka igre koju su ubili popularniji naslovi battle royale žanra.

Prije šest mjeseci razvojni tim Xaviant odlučio je prekinuti razvoj svoje igre The Culling, tužeći se kako nema smisla razvijati tu igru pokraj daleko popularnijih battle royale naslova kao što su PUBG i Fortnite. The Culling je inače bio jedan od naslova koji je pripremio teren za battle royale žanr, no nikada nije zaživio kao atraktivna igra.

Čudi stoga da su se developeri odlučili boriti protiv toga tako da najave nastavak igre koja je propala. Za sada nije jasno hoće li The Culling 2 biti battle royale žanra, no ako je developerima bilo teško privući igrače prije pola godine, ne znamo kako misle da će im to poći za rukom sada kada PUBG i Fortnite imaju daleko više igrača.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • Reponja123

    14.06.2018 - 19:25

    Haha… ovo je zadnje šta san moga očekivat danas.

  • DoxyTheCroat

    15.06.2018 - 08:55

    Iskreno, Culling je bio daleko bolji od ovih što su na tornu sad, samo je problem kaj je izašao prerano, dok battle royale nikog nije zanimao, i k tome nijedan “streamer” ga nije igrao i popularizirao kao PUBG.

  • Kenzix

    16.06.2018 - 08:34

    znači the failing 2

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?