HCL.HR

Najavljen TimeSplitters Rewind

ToxarE 16.03.2013.   •   4 komentara


Nekad popularni FPS serijal TimeSplitters možda neće dočekati svoj četvrti dio, ali će zato dobiti HD preradu s fokusom na multiplayer modove iz prijašnje tri igre.

Unatoč brojnim peticijama, fanovi nekad popularnog konzolaškog FPS serijala TimeSplitters nisu uspjeli pokrenuti razvoj novog nastavka. Crytek, pod čijim se vlasništvom franšiza trenutno nalazi, je izjavio kako interes za igrom nije dovoljno uvjerljiv, ali da fanovi mogu napraviti modifikaciju na CryEngineu 3 i iskoristiti materijale prijašnjih igara bez straha da će ih netko tužiti. Ideja je vrlo brzo razrađena i nastao je TimeSplitters Rewind.

Isti je danas najavljen kao mod za PC publiku, na kojemu će osim fanova raditi i nekoliko članova nekadašnjeg Free Radicala, zaslužnog za sam serijal. Igra će imati sve modove iz prijašnja tri dijela te podršku za 8-16 igrača. Multiplayer će biti isključivo mrežni, jer CryEngine 3 ne podržava izvođenje split screen opcije. Iako će se za igru razvijati i novi materijali, većina stvari bit će prerađena u HD pa će fanovi Timesplittersa tako moći vidjeti oko 300 poznatih likova iz prijašnjih igara. Datumi izlaska moda nije poznat, ali to definitivno neće biti ove godine jer probnu demo verziju možemo očekivati tek u prosincu.

Komentari (4)

  • Dell Fagor

    16.03.2013 - 13:37

    ps2, Multitap, nas 4 time splitters future perfect ludilo, nikad zaboravljeni dani uz tu igru i champions of norrath. Looking forward to it!

    • SonOfOsiris

      @Dell Fagor, 18.03.2013 - 16:40

      Ubijao sam 2 i future perfect na Cubu, lijepo serijski 4 igrača ufff, dobra vremena

  • olio

    16.03.2013 - 19:18

    najluđa igra za ekipu. Timesplitters bez split screen nije timesplitters. Al vidit ćemo…

  • Disc0

    17.03.2013 - 06:25

    Jao ovo bi bilo super, treci dio mi je bio odlican!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?