HCL.HR

Najavljen Tomb Raider Trilogy

Zoran Žalac 06.01.2011.   •   5 komentara


Korisnici PS3 konzole dobit će još jednu ekskluzivnu trilogiju u HD izdanju. Nakon Perzijskog Princa i Splinter Cella, sprema se remake Tomb Raidera.

Korisnici PS3 konzole dobit će još jednu ekskluzivnu trilogiju u HD izdanju. Nakon Perzijskog Princa i Splinter Cella, sprema se remake Tomb Raidera. No da se sad ne uzbudite previše, Tomb Raider Trilogy uključivat će igre iz novije TR ere, a ne prva tri dijela što bismo mi željeli. Dakle, 25. ožujka stiže nam paket koji će sadržavati Legend, Anniversary te Underworld, a pored njih tu će se naći i dodatci za PS Home te ekskluzivni making-of traileri. Ako vam kojim slučajem nije jasno zašto Eidos kao HD izdanje sada nudi ono što već je nekakav HD, treba se sjetiti da Legend i Anniversary nisu izašli na PS3 konzoli nego na tada već zastarjeloj PS2 platformi u grafički neprimamljivom izdanju.

Komentari (5)

  • edo666

    06.01.2011 - 15:57

    do cega se doguralo da vise niko nema nikakvu ideju pa udri po reciklazi .prvo stripovi,pa muzika,pa filmovi i sad video igre.mislim da sve stvari imaju svoje vrijeme i da su najjbolje takve kakve jesu i cemu onda nesto cuvat kad gospoda iz koroporacija bi sve unistila za kunu vise

  • snowblind

    06.01.2011 - 16:35

    Nitko te ne tjera da kupiš, al ako netko nije odigrao te igre ovo mu je odlična prilika da za cijenu jedne dobije tri i to još malo grafički poboljšane. Kako god meni je ovo sasvim ok i vrlo vjerovatno ću si Laru i uzeti čim bude novaca.

  • Stormrage

    06.01.2011 - 20:02

    Od Ubisofta još stiže i Beyond Good & Evil HD remake.

  • Corbel

    06.01.2011 - 22:55

    lol

  • danielmaibaum2709

    09.01.2011 - 10:36

    supp ;)) al bolje je na pc-u ;)) al ok ove godine bi trebo doč novi tomb raider ;))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?