HCL.HR

Najavljen Ultra Street Fighter IV

ToxarE 15.07.2013.   •   9 komentara


Novo izdanje uspješne borilačke igre uključuje sve dosadašnje DLC pakete i novu nadogradnju koja donosi pet dodatnih likova, nove arene i modove te ažuriranja u balansu igre.

Capcom je najavio kako će početkom iduće godine osvježiti svoj Super Street Fighter IV (Arcade Edition) novim DLC paketom, ali i izdanjem koje sadrži tu nadogradnju kao i sve dosadašnje. Ultra Street Fighter IV bit će dostupan po cijeni od 39,99$ dolara za PC, X360 i PS3. Nadogradnju koju donosi bit će moguće kupiti i zasebno po cijeni od 14,99 dolara.

Novi DLC donosi pet dodatnih likova. Dio njih već smo vidjeli u Street Fighter x Tekkenu pa su tu tako Hugo, Poison, Rolento i Elena, no naći će se tu i jedan sasvim novi borac kojega do sada nismo imali prilike susresti u Capcomovom serijalu. On još nije otkriven, no upoznat ćemo ga kako se izlazak DLC-a bude približio. Od ostalih sadržaja bit će tu nove borbene arene, neimenovani novi modovi te rebalansiran gameplay za likove kao što su Chun-li, Dudley, Balrog i T. Hawk.

Komentari (9)

  • Andjo

    15.07.2013 - 12:47

    "World's best fighting game" my ass. Tekken ovo pwna bez pol muke.

  • Adam Jensen

    15.07.2013 - 13:44

    Street Fighter ima odličan borbeni sistem (dubok i kompleksan) i to je najvažnije u ovakvoj igri i prava je šteta što i ostala polja nisu na vrhunskoj razini: animacije, grafika itd. tako da nakon novog Mortal Kombata 9 ne mogu zamislit da ponovo igram Street Fighter X Tekken (koji mi je bio predobar dok nisam probao MK). I Mortal Kombat ima odličan i dubok sistem borbe ali pored toga ima odličnu i grafiku i animacije i priču i sve ostalo. Meni kao PC-jašu (što znači da nisam igrao Tekken pa ga neću komentarisat) je novi Mortal Kombat najbolja i najkompletnija fighterska igra.

  • ThOr VeLikI

    @cwenda123, 15.07.2013 - 17:51

    Mortal Kombat ? Wtf..! Ti poseban lik Adame, Ta igra ti je bolja od S.F.-a, bome ti si čudan lik! S.F. je najboloja igra, bolja od bilo koje borbene igre, Street Fighter je bio, i ostače najbolji!! Ako si pravi PC gamer, onda bi trebao znati da (1.Street Fighter, 2. Mortal Kombat) (1.Half-Life, 2.Battlefield), (1.Command & Conquer, 2.Company of Heroes), (1.The Witcher, 2.The Elder Scrolls), (1. NFS, 2.DiRT), (1.fifa, 2 NBA 2K)
    To su igre koje budu uvijek najbolje na PC-u, bez obzira, nove ili stare..!
    Isto kao i Zelda najbolja A-RPG igra..!

  • Adam Jensen

    @cwenda123, 15.07.2013 - 19:35

    Stvarno te ne razumijem Thore, po tvome komentaru bi se moglo zaključiti da sam izvalio najveću glupost kad sam rekao da mi je MK moblji od SF. Ako je tebi SF najbolji ne mora značiti da je to univerzalno mišljenje jer čak i ako je SF i bolji od MK ta razlika nije toliko velika pa da koristiš riječi: "WTF" ili "ti si stvarno čudan lik" jer te riječi bi se napisale nekome ko bi rekao npr: "CoD je najbolja simulacija ratovanja". Meni su obe odlične ali mi je MK bolji iz više razloga: animacije su užasne na SF dok su na MK mnogo prirodnije i realnije, na SF se ne osjeti kad udaraš protivnika dok na MK kad udariš protivnika se baš osjeti i po animaciji tijela i po krvi koja se čak i na udarača prsne, jasno se vidi šteta na borcima nakon borbe, o grafici da i ne pričamo, priča i borci mnogo bolji kod MK, jedini segment igre u kojem su podjednaki je borbeni sistem koji je u obe igre odličan pa možda je čak malo bolji i kompleksniji kod SF ali ne mnogo više a u svemu ostalom je MK superiorniji. SF je počeo kao igra za arkadne automate i to se čak i sada primjeti jednostavno sav je akcenat stavljen na borbu (koju su odlično uradili) da se nije razmišljalo kako ta borba izgleda za nekoga ko samo posmatra (a pitaj nekoga ko je posmatrao 1 borbu na SF i 1 borbu na MK i svako bi rekao koliko je prirodnija i fluidnija na MK). Mogu razumit da je za profesionalnog e-sport igrača bolja SF jer njemu je važan samo sirovi fighting sistem a za prosječnog gamera je bolji MK.

  • adycro

    @cwenda123, 16.07.2013 - 05:15

    MK rula naspram SF a. Bas kao sto je i Adam rekao prosjecnom PC igracu MK po meni ima sve bolje i vise me zadovoljava nego SF. Ali kako se kaze o ukusima se ne raspravlja !!

  • lukaa712

    @cwenda123, 17.07.2013 - 00:10

    meni totalno suprotno, u SF osjetim udarce jer imaju malu pauzu I točno znam kad se radi cancel u super move zbog toga. MK na drugu sranu mi totalno šlampav što se tice fighting enginea. Igrao sam ga nekih mjesec dana, fora je igra, ali je na konzolama mp previse lagav tako da sam odustao. Nemože se ni vidjeti iz koje su regije igrači, niti kvalitetu veze, valjda su sredili to za komp.

  • lukaa712

    @cwenda123, 17.07.2013 - 00:10

    meni totalno suprotno, u SF osjetim udarce jer imaju malu pauzu I točno znam kad se radi cancel u super move zbog toga. MK na drugu sranu mi totalno šlampav što se tice fighting enginea. Igrao sam ga nekih mjesec dana, fora je igra, ali je na konzolama mp previse lagav tako da sam odustao. Nemože se ni vidjeti iz koje su regije igrači, niti kvalitetu veze, valjda su sredili to za komp.

  • kaisersephirot

    @maxim.x, 15.07.2013 - 13:03

    Pa baš i ne, pogotovo što se tiče novijih naslova. Street Fighter 4 je trenutno sigurno najkompetitivnija igra, s ogromnom bazom igrača i jakim turnirima diljem svijeta. Tekken u drugu ruku je opao s prelaskom na novu generaciju konzola, jedino čemu se nadam je novi dio koji će vratiti staru slavu koju je doživio sa drugim i trećim izdanjem.

  • Badass_Bunny

    @maxim.x, 15.07.2013 - 13:22

    Teken 5 je bio najbolja igra koju sam ikad igrao barem što se tiče Fighting žanra, mada slažem se da je šestica podbacila.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?