HCL.HR

Najavljen znanstveno-fantastični društveni simulator Human Orbit

Stjepan Fikter 01.08.2014.   •   2 komentara


Preuzimanjem uloge umjetne inteligencije na svemirskoj stanici stižu povlastice poput čitanja poruka, istraživanja stanice s robotom i miješanja u tuđe odnose.

Human Orbit, igra koju razvojni tim Autelia opisuje kao znanstveno-fantastični društveni simulator, omogućit će nam da kao umjetna inteligencija na svemirskoj postaji čitamo poruke posade, hakiramo kapetanov dnevnik i na razne druge načine širimo svoj utjecaj kako bismo otkrili ostatak priče. Moći ćemo proširivati laboratorij za istraživanje te tamo proučavati artefakte pronađene na planetima, a najzanimljivije od svega je to da ćemo se moći uplesti u odnose članova posade pa tako neke spojiti u emotivnu vezu, a neke natjerati da se zamrze (što može rezultirati i smrću).

Developeri također najavljuju naprednu umjetnu inteligenciju, 100 unikatnih i kompleksnih likova sa svojom osobnošću i poviješću te proceduralno generirano pripovijedanje. Također planiraju i podršku za modove. Ovaj pomalo neobičan simulator voajerizma trebali bi zaigrati na PC-u i Macu iduće godine. Provjerite službene stranice za više informacija.

Komentari (2)

  • goldfinger

    02.08.2014 - 06:21

    Zvuči dobro…

  • antrax83

    02.08.2014 - 14:13

    moglo bi biti dosta zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?