HCL.HR

Najavljena je druga ekskluziva za Google Stadiju – zove se Spitlings

Zoran Žalac 26.11.2019.   •   3 komentara


Google je zgrabio još jednu ekskluzivnu igru – čak drugu po redu. Doduše, i ova im je tek privremeno ekskluzivna i nije u njihovoj produkciji.

Google Stadia lansirana je sa samo jednom ekskluzivnom igrom – horor avanturom Gylt. No, ubuduće će stotinjak tisuća korisnika Stadije na toj platformi moći zaigrati još jednu ekskluzivnu igru, lokalni co-op naslov Spitlings. Ni ova igra nije u Googleovoj produkciji, pa samim time nije ni stalna ekskluziva već će se malo kasnije pojaviti i na PC-u te konzolama.

Poanta igre bit će pljuvanjem uništiti što više čudovišta, u prvom redu individualno, a potom i kooperativno u četveročlanom timu. Naime, pobjednik je onaj koji ih uništi najviše, ali zaplet je taj da svima trud propada ako jedan od igrača pogine u igri. U ponudi će se naći preko 100 levela, a bit će tu i alat za kreiranje vlastitih razina kojega će moći koristiti četvero igrača istovremeno.

Komentari (3)

  • funky0308

    26.11.2019 - 20:23

    Ako je tako ja ne znam sto mi vise cekamo!? Kooperativno pljuvanje za 120 eura plus 10 eur mjesecno (nakon prva tri iz paketa) ,- pa dzabe

  • Kratosov Boy!

    26.11.2019 - 21:01

    Stadija je još jedna od izvrsnih ideja ( mene osobno uopće ne zanima) sa lošom izvedbom

  • l)oolvl

    26.11.2019 - 23:40

    ima da im boosta prodaju makar za 50%

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?