HCL.HR

Najavljena je party igra My Singing Monsters Playground, serijal prvi put dolazi na konzole

Domagoj Plantak 13.05.2021.   •   0 komentara


Big Blue Bubble svoju čudovišnu serenadu dovodi na konzole. My Singing Monsters Playground obećava kompetitivnu zabavu za kućna okupljanja.

Ako ste ljubitelj gaminga na mobilnim uređajima, onda vam je teško mogao promaknuti serijal My Singing Monsters, koji će se u 11. mjesecu po prvi puta pojaviti i na konzolama. Ovaj šareni world builder simulator igra se tako da u principu uzgajate čudovišta i pazite na njih kako rastu, a ona vas za uzvrat počaste pjevanjem.

Samim time My Singing Monsters igre oduvijek su bile zabava za cijelu obitelj, pa tako i djecu, dok je sad developer Big Blue Bubble odlučio otići i korak dalje. Novonajavljeni My Singing Monsters Playground tako će rasplamsati kompetitivnost igrača, jer nas čekaju tri različita moda (od kojih valja izdvojiti ekipna natjecanja) s 20 različitih igara u kojima se možemo nadmudrivati, a sve to uz pjevušenje ovih slatkih stvorenja:

U prikazu je tako izdvojeno par igara, pa ćemo tako primjerice nastojati srušiti kule i slične strukture prije naših protivnika, trčati na pomičnoj traci, održavati ravnotežu plešući na snježnim grudama i drobeći konkurenciju, ali i još neke stvarčice koje su nam svima poznate iz nekih klasičnih igara sličnih žanrova. Dakle, možda neke igre vuku inspiraciju od postojećih naslova, ali dok vidite ova šašavo dizajnirana bića i koncept pjevanja, bit će vam žao što niste probali.

My Singing Monsters Playground igramo u 11. mjesecu 2021.  godine na Microsoftovim i Sonyevim konzolama prošle i trenutne generacije, a ni Nintendo Switch neće proći bez raspjevanih stvorenja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?