HCL.HR

Najavljena je nova lovačka simulacija Ultimate Hunting

Zoran Žalac 19.06.2024.   •   1 komentara


Najavljena je nova lovačka igra Ultimate Hunting koja želi promovirati principe etičkog ponašanja lovaca, iako se na prvi prikaz gameplaya baš i ne čini tako.

Developeri igre Ultimate Fishing Simulator najavili su kako proširuju vidike te za 2025. godinu pripremaju novu lovačku igru Ultimate Hunting.

U njoj nećemo loviti ribe već sitnije i krupnije životinje po divljini Kalifornije i južne Afrike. Igra će biti simulacijskog tipa, s realističnom grafikom (pokreće ju Unreal Engine 5). U gameplayu će se koristiti mehanike kao što su praćenje životinjskih tragova, kamufliranje prema okolišu i sl.

U cilju da bude što realističnija, ova igra neće ograničavati igrače koje vrste životinja mogu loviti. Bit će tako moguće ubijati vrste koje su u stvarnom svijetu ugrožene, tj. na koje je lov u stvarnosti zabranjen zakonom u većini zemalja, ali igra želi biti i donekle poučna pa će “promovirati etično ponašanje lovaca“, kažu developeri.

Konkretno, to znači da će igra više nagrađivati lov na predatorske vrste, dok će igrače penalizirati za određena ponašanja, npr. ostavljanja leša u prirodi i sl.

Ultimate Hunting je u razvoju za PC, PlayStation 5, Xbox Series te nasljednika Switch konzole. U planu je i VR verzija, samo nije rečeno za koje VR uređaje.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?