HCL.HR

Najavljene su tri nove Clash igre – Clash Quest, Clash Mini i Clash Heroes

Zoran Žalac 02.04.2021.   •   2 komentara


Clash of Clans i Clash Royale proširit će svoje rodbinsko stablo s tri dodatne mobilne igre – Clash Quest, Clash Mini i Clash Heroes.

Mobilne igre Clash of Clans i Clash Royale još uvijek imaju vojsku pobornika i fanova, ali razvojni studio Supercell zna da ne može vječno živjeti na staroj slavi. Stoga pripremaju tri nove mobilne igre iz Clash serijala, a upravo su otkrili koji će to naslovi biti.

Clash Quest bit će strateška igra na poteze u kojoj će igrač slati svoje jedinice u borbu protiv neprijatelja. Bojište će biti podijeljeno na polja, a ključna mehanika bit će kombiniranje različitih jedinica u grupu kako bi bili što učinkovitiji u borbi. Jedinice nestaju nakon što izvrše svoj napad, a na njihove mjesto dolaze nove. Igrač ih pritom mora slagati u što bolju “formaciju”, skoro poput nekog obrnutog Tetrisa.

Druga igra, koju priprema kineski ogranak Supercella, bit će Clash Mini. U ovoj igri koristit će se minijature poznatih likova iz Clasha. Cilj će igre biti izgraditi tim od tih minijatura te ih – dakako – slati u borbu.

Treća igra bit će Clash Heroes, akcijski orijentirana igra u stilu Diabla, s punom kontrolom nad kretnjama lika i njegovim napadima.

Iz Supercella naglašavaju kako su ove igre namjerno različite od dosadašnjih Clash naslova i nisu tu da ih zamijene. Samim time, ekipe koje rade na Clash of Clansu i Clash Royaleu i dalje će nastaviti raditi na tim igrama, dok će novi trojac razvijati potpuno drugi timovi.

Nije još najavljeno kada će Clash Heroes, Clash Mini i Clash Quest postati dostupni na Android te iOS platformama.

Komentari (2)

  • speedyxd

    02.04.2021 - 20:09

    Sto bi voleo da naprave igru kao Archero bilo bi vrh

  • mtgamer

    02.04.2021 - 21:01

    Clash Heroes izgleda zanimljivo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?