HCL.HR

Najočekivanije igre ove jeseni po izboru HCL-a su…

Igor Belan 04.10.2012.   •   HCL objave


Objavljena je naša nova TURBO najava, a ovaj put cijelo uredništvo doprinijelo je njenom stvaranju – pogledajte kojim jesenskim igrama se najviše veselimo i zašto.

Za slučaj da vam je objašnjenje promaklo u prošloj TURBO najavi, da ponovimo gradivo. Dakle, naše TURBO najave zovu se “turbo” jer volimo tu riječ i jer donekle dobro opisuje narav takvih najava. One su naime kratke, brze i precizne – u svakoj TURBO najavi pokrivamo nekoliko igara umjesto samo jedne, a tema tih turbastičnih tekstova uvijek je drugačija. Prošli put pričali smo o pet najzanimljivijih nadolazećih Vita igara, a danas vam predstavljamo nešto potpuno drugačije, ali podjednako brzo i precizno.

Današnja turbo najava nije ograničena platformom. Ovaj put, cijela redakcija HCL-a skupila se na jednom mjestu i u jednom tekstu ukratko opisala i obrazložila svoj izbor za najočekivanije igre ove jeseni. Provjerite čemu se veselimo prateći link ispod, a onda nam u komentarima javite igru koju bi vi izabrali kao svog ultimativnog favorita ove sezone.

TURBO NAJAVA: Najočekivanije igre ove jeseni Komentari na ovu vijest zaključani su s razlogom. Pratite link do upravo objavljene TURBO najave i svoje nam komentare ostavite ispod tog teksta.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?