HCL.HR

Najzagriženiji fanovi Titanfalla više ne mogu odigrati meč zbog jednoga hakera

Pero Mlinar 23.02.2019.   •   6 komentara


Jedan haker je uz pomoć skripte uspio u tome da onemogući preostalim Titanfall igračima da u cijelosti odigraju svoje mečeve.

Originalni Titanfall mrežno igra još svega šačica igrača. Ali doslovno šačica, jer su mu gotovo svi bivši igrači migrirali ili na Titanfall 2 ili, trenutno mnogo relevantniji Apex Legends. Na stranici koja bilježi kako se kreće broj igrača trenutno stoji da originalni Titanfall na PC-u igra dvadeset igrača.

Ta dvadesetorica zaboravljenih možda i dalje igraju svoj voljeni Titanfall nakon silnih godina, no trenutno muku muče sa završavanjem mečeva. Ako je vjerovati izvještajima, jedan haker (navodno jedan, nagađa se) našao je načina da pokrene skriptu koja konzistentno izbacuje igrače s preostalih servera pa je gotovo nemoguće odigrati meč u cijelosti. Traje to već minimalno tjedan dana, sudeći po anegdotama. Ljudi uđu na neki server pa vrlo brzo budu izbačeni uz jednostavnu poruku “too many proxies for datatable.”

Dalo bi se to vjerojatno vrlo lako riješiti da izdavači naslova odluče intervenirati. Ipak, kao što umiru igre, tako valjda umire i podrška, jer iako već nekoliko dana igrači ostavljaju molbe i zahtjeve da se problem razriješi, iz Electronic Artsa nema reakcije, za sada. Cinici bi rekli da oni to namjerno rade da privuku ljude na svoj novi hit. Ja nisam jedan od njih. Ostavit ću vas stoga samo s video zapisom problema u pitanju pa držati fige da se sve to skupa čim prije riješi.

 

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • raspa7

    23.02.2019 - 17:17

    E pa strasno

  • KhorneFlake

    23.02.2019 - 17:28

    Igrao sam nekoliko mečeva u demou, samo obris igre što je postao TF2. I dalje slušam soundtrack, to mi je jedino sjećanje na nju.

  • Ovcaodnovca

    23.02.2019 - 19:25

    Igra je vec u pojedinim trgovinama 45€

    • Nightyx

      @Ovcaodnovca, 23.02.2019 - 19:42

      super sto je pojeftinila <.<

  • Ovcaodnovca

    23.02.2019 - 19:43

    komentar je u krivom postu

  • Capaev

    24.02.2019 - 14:27

    Najbolje što sad može da se desi je da isprave hak a onda organizuju besplatan giveaway igre.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?