HCL.HR

Nakon virtualnih prostora, Divinity Original Sin seli se na stolove ljubitelja igara na ploči

Stjepan Fikter 20.11.2019.   •   1 komentara   •   Filmovi i serije


Nakon što je osvojio srca mnogih CRPG fanova, Divinity Original Sin seli se i na stolove kako bi pružio istu tu magiju igračima koji vole figure, karte, kocke i ostali pribor stolnih igara.

Larian Studios u suradnji s Lynnvander Studiosom širi Divinity: Original Sin s virtualnih prostora prema stolovima igrača koji vole kooperativna RPG iskustva uz pomoć kockica, figura, karata te ostalog standardnog pribora koji stiže sa stolnim igrama. Divinity Original Sin: The Board Game opisuje se kao epska avantura smještena u svijet Rivellona unutar koje će do četiri igrača kontrolirati heroje u razgranatoj narativnoj strukturi uz naravno, taktičku borbu i smislene izbore.

Financiranje igre odvija se putem Kickstartera i cilj od 160 000 dolara je već dostignut i prestignut. Naime, za osnovnu verziju igre mora se izdvojiti 120 dolara, a postoje još i Premium te Extended po cijeni od 160, odnosno 220 dolara. Osnovna verzija sadržajno je nešto siromašnija od druge dvije jer neće uključivati dodatne figure, niti dodatne sporedne zadatke koji su rezervirani za najskuplju opciju.

Više detalja o svemu moguće je vidjeti na Kickstarter stranici, a vrijedi izdvojiti vrijeme kako bi se pogledao i video s kojim je predstavljena igra.

Komentari (1)

  • JohnSence

    20.11.2019 - 22:22

    izgleda jako fora, al je dosta skupo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?