HCL.HR

Napokon je dovršen Serious Sam Classics: Revolution

Zoran Žalac 03.09.2019.   •   0 komentara


Serious Sam dobio je još jedno poglavlje s osam novih levela, besplatno vlasnicima originalne igre, ali ne i HD reizdanja.

Serious Sam sada već broji toliko igara, spin-off naslova i remastera da ih ne možemo nabrojati na sve prste. S nogama nismo pokušavali. Ovih dana taj je broj još jednom narastao jer je iz faze early accessa izašao Serious Sam Classics: Revolution.

SSC: Revolution najavljen je još 2016. godine kao svojevrsno proširenje prvih dvaju igara u serijalu, a na tom projektu je radio tim Alligator Pit. Razvoj se odužio pa je developerima u pomoć skočila ekipa iz Croteama, odnosno sami tvorci Serious Sama, a zajedničkim su snagama uspjeli dovršiti igru i lansirati ju na Steamu po cijeni od devet eura.

SSC: Revolution u paketu sadrži The First Encounter i The Second Encounter, ali ne u HD reizdanjima, iako je stari Serious Engine modificiran kako bi podržavao 64-bitne sustave. Uz to, ovo proširenje donosi osam novih mapa/misija, Survival mod i nove multiplayer modove.

Dobra je vijest da vlasnici originalne igre na Steamu (Classic izdanja) imaju pravo dobiti Revolution potpuno besplatno.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?