HCL.HR

Oznaka: Ekspanzije

Sve stare ekspanzije za World of Warcraft od sada su besplatne, igra se približila F2P modelu

Zoran Žalac prije 2 dana

Blizzard je povukao veliki potez te je ukinuo plaćanje World of Warcrafta – barem ono osnovno, za igru i ekspanzije. Mjesečna pretplata ipak ostaje.

Portal 2 dobiva 20 novih mapa i 30 novih zagonetki

Pero Mlinar prije 1 tjedan

Dugo izrađivani mod za Portal 2 pod nazivom Destroyed Aperture, izlazi tijekom ove jeseni te će značajno proširiti tu igru kad već Valve ne zna brojati do tri.

Djed Božićnjak može biti vaš novi ljubavnik u The Sims 4: Seasons

Zoran Žalac 25.06.2018.

Nova ekspanzija koja je ovih dana postala dostupna za The Sims 4 donijela je neočekivanu mogućnost. Igrači, naime, mogu zaskočiti Djeda Božićnjaka.

Simsi su od sada spremni na klimatske promjene

Zoran Žalac 23.06.2018.

The Sims 4 dobio je Seasons ekspanziju koja po cijeni od 40 eura dodaje različita godišnja doba, kao i mogućnost slavljena različitih sezonskih blagdana.

ARK: Extinction je novi ARK s dronovima i titanskim dinosaurima

Zoran Žalac 19.06.2018.

Studio Wildcard najavio je potencijalno zadnju ekspanziju za popularni život s dinosaurima. Extinction nas vraća na Zemlju i odvodi u divljinu kakvu još nismo iskusili.

Pogledajte kako Simsi slave blagdane u novoj ekspanziji

Zoran Žalac 08.06.2018.

Osim standardnih godišnjih doba, Holidays ekspanzija u The Sims 4 donosi i – tko bi rekao – odgovarajuće sezonske blagdane. Evo kako ih možete proslaviti.

The Crew 2 će godinu dana besplatno dobivati dodatne sadržaje

Zoran Žalac 07.06.2018.

Ubisoft je najavio kako će za svoj The Crew 2 nakon izlaska dostavljati nove sadržaje na mjesečnoj bazi, od kojih će većina biti besplatna svim igračima.

Velike promjene stižu u Destiny 2 s novom Forsaken ekspanzijom

Zoran Žalac 05.06.2018.

Bungie je otkrio novo proširenje za Destiny 2 koje stiže ove jeseni i igri daje sasvim novi ton te neke vrlo značajne izmjene u gameplayju.

Far Cry 5 uskoro nas odvodi u Vijetnam

Petra Rukav 25.05.2018.

Ubisoft nas je napokon počastio novim detaljima te datumom izlaska prve story ekspanzije za Far Cry 5 – Hours of Darkness – koja bi, kako izgleda, mogla obilježiti blago odstupanje od glavne igre.

Napokon je najavljena najočekivanija ekspanzija za The Sims 4

Petra Rukav 24.05.2018.

Electronic Arts i Maxis ponosno su najavili kako će vjerni fanovi najnovije igre iz Sims serijala već idućeg mjeseca sa svojim virtualnim čovječuljcima uživati u predivnim i neugodnim trenutcima koja donose godišnjih doba.

Provjerite kako izgleda posljednja ekspanzija za Shadow of War

Petra Rukav 03.05.2018.

Desolation of Mordor, posljednja ekspanzija za Middle-earth: Shadow of War, izlazi početkom sljedećeg tjedna, a ovim trailerom Warner Bros. nam želi pokazati čemu se možemo veseliti.

They Shall Not Pass ekspanzija za Battlefield 1 trenutno je besplatna za preuzimanje

Petra Rukav 03.05.2018.

Švedski developer EA DICE obznanio je kako je prva ekspanzija za Battlefield 1 – They Shall Not Pass – besplatna za sve igrače bez obzira preferiraju li isti PC, Xbox One ili PlayStation 4.

Pogledajte kako se grade slobodni parkovi u novoj ekspanziji za Cities: Skylines

Zoran Žalac 26.04.2018.

Izgradnja i održavanje tematskih parkova vraćaju se u velikom stilu. Osim nove Jurassic World igre, uskoro ćemo dobiti i Parklife ekspanziju za Cities: Skylines koja će omogućiti da od svog grada napravimo veliki zoološki vrt.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?