HCL.HR

Naš novi LoL turnir čeka vaše prijave

Igor Belan 03.12.2015.   •   0 komentara


Nakon uspješno završene serije turnira u 11. mjesecu, vrijeme da ove subote zaigrate naš prvi LoL Adria Open kup u 12. mjesecu i osvojite svoj dio iz 250€ vrijednog nagradnog fonda.

Naš 24. LoL Adria Open kup je bio zadnja šansa da se timovi kvalificiraju za finale 11. mjeseca i neki timovi su bili dovoljno mudri da tu šansu i iskoriste. Srpski tim Intraspekt se nije previše pojavljivao na kupovima prošlog mjeseca, ali odlučio je iskoristiti tu posljednju šansu i pokazati da znaju znanje – na kraju su pobijedili u tjednom kupu i osigurali si tako nastup u mjesečnom finalu!

Čestitamo Intraspektu i svim ostalim kvalificiranim timovima pred kojima je sada borba za najbolji tim 11. mjeseca. Ovim putem sve kvalificirane timove ujedno i pozivamo da provjere svoje mailove kako bi potvrdili svoj nastup na mjesečnom finalu gdje će još jednom imati šansu osvojiti 250€ u Riot Pointsima, uz titulu najboljeg tima u regiji 11. mjeseca. Popis najboljih timova prošlog mjeseca provjerite ovdje.

U isto vrijeme mi nastavljamo sa serijom tjednih League of Legends Adria Open turnira i u 12. mjesecu, a prvi od četiri kupova ovog mjeseca igra se već u subotu (05.12.) u 14 sati. Svi timovi iz naše regije ponovno su pozvani prijaviti se i pokazati što znaju, a cijela stvar biti će i live streamana na našem ESL Adria Twitch kanalu. Prijenos će vam uživo komentirati već dobro vam poznato lice, bivši profesionalni igrač LoL-a Sa1na.

Kliknite ovdje za prijavu za subotnji kup. GLHF!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?