HCL.HR

Naša Lollipop Chainsaw recenzija udara zombije motorkom!

Igor Belan 16.07.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Oh ne! Zločesti zombiji napali su srednju školu! Ali najzgodnija navijačica je tu da ih potamani motornom pilom! Biste li se začudili kad bi rekli da je ovo zapravo dobra igra?

“Lizalice svih okusa i mirisa, motorna pila s pogonom “na sva četiri” i glavna junakinja koja se fura na Britney i japanske majstore kojekakvih vještina raznoliki su spoj koji čini savršenu mašinu za čišćenje jedne škole od zombija.”

Pročitali ste dio uvoda u našu upravo objavljenu recenziju igre Lollipop Chainsaw, a ukoliko poznajete rad gospodina iza nadimka Suda51, već iz tog djelića uvoda lako je zaključiti da je ova igra njegovih ruku djelo. Možda ste već negdje pročitali kako se ovdje ne radi o naslovu koji će osvajati nagrade, ali naš Vedran stoji iza svoga mišljenja da se tu krije itekako zdrava količina zombie-killing zabave. Još kad u to ubacite jedinstven vizualni stil i trashy osjećaj cijele priče, Lollipop Chainsaw ima potencijal da nekima od vas bude igra godine. Što sve igra donosi i koliko je to sve kvalitetno izvedeno, pročitajte u današnjoj recenziji.

RECENZIJA: Lollipop Chainsaw[/color]

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?