HCL.HR

Nastavak jedne od najprodavanijih igara odgođen je za 2026. godinu

Zoran Žalac 18.04.2024.   •   1 komentara


Nastavak globalnog hita Human Fall Flat pomaknuo je svoj izlazak za daleku 2026. godinu te neće ići u okršaj s GTA 6… ako GTA 6 izađe sljedeće godine.

Sjećate se kako je 2022. bila godina mrskih odgoda i pomicanja izlazaka za igre? Slična bi po tome mogla bi biti i 2025. godina. Već smo čuli glasinu kako bi GTA 6 mogao “skliznuti” u 2026., a sad je potvrđeno kako će 2025. zaobići i drugi globalni hit – Human Fall Flat 2.

Ako su vam se obrve uzdigle na ovo što ste pročitali, znajte da je Human Fall Flat s 50 milijuna prodanih primjeraka među deset najprodavanijih igara svih vremena. Njegov nastavak sada je u planu za 2026. godinu.

Human: Fall Flat 2 trenutno je u razvoju za PC platformu. Obećava nove i veće poligone na kojima će mišiće pokazati napredniji fizikalni engine. Vožnja bi ovoga puta trebala biti češća aktivnost te na prvim slikama vidimo da će igra imati širi vozni park. Format igranja u nastavku ostat će isti, što znači da će se igra moći igrati solo ili u timu do najviše osam igrača.

Komentari (1)

  • Meeple666

    18.04.2024 - 16:52

    Predobra igra, jedno od onih gdje ti je konstantno smješak na licu. Ka, je frustirajuća na trenutke, ali ceriš se konstantno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?