HCL.HR

Navodno je u razvoju još slušalica za PlayStation 5

Zoran Žalac 14.02.2023.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Pojavila se glasina kako će Sony lansirati dva nova modela slušalica za PlayStation 5 konzolu – jedne manjeg formata, te jedan veći headset.

PlayStation 5 ima svoj “službeni” headset zvan Pulse 3D. No, čini se da to uskoro možda neće biti jedine slušalice u ponudi. Kako prenosi portal Insider Gaming, Sony navodno radi na još dva nova modela slušalica za PlayStation publiku.

Project Nomad navodno su bežične slušalice earbuds tipa, dakle one koje se umeću u vanjski dio uha. Spominje se da bi slušalice trebale imati bateriju koja omogućava do pet sati korištenja, te da će dolaziti u kutijici koja će služiti kao punjač kad ju se spoji na PS5 konzolu.

Nadalje, spominje se i projekt zvan Voayger, koji bi trebao biti lansiran paralelno s earbuds slušalicama. Voyager bi navodno trebao biti headset zatvorenog tipa, funkcionalno sličan Sonyjevom Inzone H7 headsetu koji ima fizički prisutan mikrofon.

Ove informacije za sada su glasine i ako im je vjerovati, ove uređaje vjerojatno nećemo vidjeti u prodaji prije 2024. godine.

Komentari (5)

  • Enrubius

    14.02.2023 - 20:02

    Ne znam ni kakve su ove Pulse 3D slušalice, koristim JBL-ove 7.1 i top su mi sluške.

    • Emexs

      @Enrubius, 15.02.2023 - 17:57

      Nista posebno, moras bas pojacati da npr kod kise imas effekat, sa koje strane nesto dolazi to mozes rasaznati ali licno za mene nista spec. Cak ih nekad i ne koristim jer mi je bolji ugodjaj i zvuk koji izlazi iz samog controller- a uz vibracije ali to je moje subjektivno misljenje .

    • Enrubius

      @Emexs, 15.02.2023 - 20:25

      Hvala na info, baš me zanimalo kakve su.

  • djbsnake

    14.02.2023 - 20:08

    sony nema dobar gaming headset,pulse 3d ne vrijede tih 100e za 50 e se mogu nabavit udobnije i sa boljim zvukom,sony koji je bio sinonim za dobar zvuk,danas su ispod prosjeka nekvog,,,audeze je svemir za njih za nešto više novaca,a dobivaš kompletni zvuk,ne samo za gaming nego i za glazbu,filmove itd,uloženo i dobiveno bez premca u klasi…

    • Ignaccius

      @djbsnake, 15.02.2023 - 16:50

      Koje su te udobnije za 50e, posto planiram da uzimam ps5 i headset 3D pa me interesuje ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?