HCL.HR

Ne, Nvidia nije potvrdila God of War za PC

Zoran Žalac 14.09.2021.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon što se na internetu pojavila lista navodnih igara koje bi trebale doći na PC, tvrtka Nvidija brzo je stala na kraj širenju glasina.

Sinoć je po Redditu počela kružiti lista igara koju je jedan tip uspio izvući sa Nvidijinih servera za streaming uslugu GeForce Now. Lista je brzo privukla pozornost igrača jer je sugerirala da na PC platformu stižu PlayStation ekskluzive Ratchet & Clank, Demon’s Souls, Gran Turismo 7, Ghost of Tsushima i God of War.

Uz to je još bilo navedeno da stižu Crysis 4, Injustice 3, Tekken 8, XCOM 3, Sniper Elite 5, Kingdom Hearts 4, Dragon’s Dogma 2 i Wreckfest 2; te da će RTX remastere dobiti BioShock, Mirror’s Edge i Batman: Arkham Knight.

Sve je to djelovalo maksimalno sumnjivo, ali oni koji uživaju u glasinama bili su uvjereni da svjedoče najvećem curenju informacija o igrama unazad nekoliko godina. Međutim, iz Nvidije su danas reagirali te poručili sljedeće:

Svjesni smo da je bez odobrenja objavljena lista igara na kojoj se nalaze igre o kojima se za sada samo nagađa, korištena samo za interno praćenje i testiranje. Ovo nije potvrda postojanja ni najava nijedne igre na listi.

Dakle, što je onda istina? Može se reći da ćemo neke od navedenih igara zasigurno vidjeti u budućnosti. I prilično je izgledno da će određene PlayStation ekskluzive kad-tad završiti na PC platformi. No, dok ne dobijemo službenu najavu, sve je to na razini nagađanja. Nije teško zamisliti da ćemo jednoga dana dobiti Tekken 8 – takvo što je očekivano, ali to ne znači da je igra trenutno u razvoju.

Komentari (5)

  • uzyuss

    14.09.2021 - 13:42

    Steta

  • Darcoolio

    14.09.2021 - 19:49

    Polako, kad tad.

  • Veles

    15.09.2021 - 09:08

    Nisam iznenađen, zvučalo je suviše dobro da bi bilo istinito…

  • drazensi

    15.09.2021 - 10:58

    Nego sto ce drugo reci :).

  • MAJSTOR RINGO

    15.09.2021 - 14:15

    Pa bilo bi malo previše zar ne?
    Mislim da je sasvim dovoljno sto Uncharted thives collection dolazi i na PC!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?