HCL.HR

Pojavila se snimka novog Need for Speeda, ali ne onog kojeg čekamo

Zoran Žalac 11.05.2022.   •   2 komentara


Pojavila se snimka nove Need for Speed igre – ali one koju kineski Tencent razvija za mobilne uređaje. Evo kako izgleda ta jurnjava.

Početkom ove godine ugašeni su serveri za mobilnu igru Need for Speed: Online, koja se distribuirala na kineskom tržištu. Brzo nakon toga doznalo se da Tencent traži zaposlenike koji će raditi na novoj Need for Speed igri za mobitele. Rečeno je da će to biti visokobudžetni projekt na Unreal Engineu 4, a premda sama igra još nije službeno predstavljena, upravo smo dobili prvu snimku njezinog gameplaya.

Na Redditu se tako pojavilo 45 sekundi gameplaya u kojemu vidimo tri vozila: McLaren F1, Lamborghini Aventador SVJR i Lamborghini Gallardo. Čini se kako je mapa modificirana verzija Palm Cityja, korištenog u Need for Speed Heatu iz 2019. Za sada se čini kao da ovaj mobilni NFS neće imati priču ni policiju.

Službena najava igre još uvijek se čeka, kao i odgovor hoće li igra biti dostupna izvan granica Kine.

Komentari (2)

  • Idealist

    11.05.2022 - 18:22

    užas

  • Iron666

    11.05.2022 - 23:17

    Kad bi si Japanci dali truda, vjerujem da bi mogli napravit zanimljivu i kvalitetnu racing igru. Jel uopće ima kakav studio iz tog podnevlja da je napravio neku racing igru (relativno poznatu?) xd

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?