HCL.HR

Need for Speed: Most Wanted za Wii U dobio točan datum izlaska

Igor Belan 17.01.2013.   •   6 komentara


Uskoro igramo još jedan poboljšani port s X360 i PS3 konzola na novom Nintendovom hardveru, a osim datuma izlaska u ožujku otkrivene su i neke nove Wii U specifičnosti.

Znali smo da novi Need for Speed: Most Wanted dolazi na Wii U, no sve do sada nismo znali točno kada. Izdavač EA konačno se odlučio za datum i podijelio ga sa svijetom – Wii U verzija popularne racing igre izlazi 22. ožujka u Europi te 19. ožujka u Americi.

Izdavač Wii U verziju igre naziva ‘Enhanced’ ilitiga poboljšanom, a taj naziv opravdava s nekoliko noviteta. Wii U inačica tako ima nove mogućnosti kooperativne igre koje dopuštaju igraču da formira tim s prijateljima. Novi co-op mod zvan Co-Driver iskorištava mogućnosti Wii U GamePada tako da dopušta igraču da putem ekrana na GamePadu pruža pomoć svom kolegi koji vozi auto koristeći Wii Remote ili Wii U Pro Controller. Igrač na GamePadu pritom može putem touchscreena ometati policiju, izmjenjivati noć i dan, kontrolirati količinu prometa na cesti ili aktivirati poboljšane performanse svakog automobila. Mala slika uz ovu vijest prikazuje taj ekskluzivni mod igre u akciji.

Iako to zvuči zanimljivo, vjerujemo da će mnogima mogućnost igranja cijele igre na ekranu Wii U GamePada ipak biti najzanimljivija Wii U specifičnost.

Još jedna prednost ove verzije je i mogućnost mijenjanja nekih karakteristika automobila bez pauziranja koristeći samo ekran osjetljiv na dodir. Most Wanted na Wii U također će sadržavati više automobila odmah u startu jer dolazi s prošlog mjeseca izdanim ‘Ultimate Speed Pack’ DLC-om koji između ostalog sadrži McLaren F1 LM, Aventador J, Pagani Zonda R, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse i Hennessey Venom GT Spyder.

Za rasprave o Wii U konzoli provjerite naš Wii U podforum.

Komentari (6)

  • ThOr VeLikI

    18.01.2013 - 00:05

    ja danas kupio Wii U i moram priznati da sam ocaran, volim PC ali ovo je nesto posebno..
    svi vi koji mislite da Wii U nije nesto se grdo varate, kad drzis novi gempad osjecaj je caroban!! vjerujem da ce nitvor biti odlican na Wii U!!!

    • SonOfOsiris

      @ThOr VeLikI, 18.01.2013 - 01:34

      da treba ga isprobat

    • Ementaler

      @ThOr VeLikI, 18.01.2013 - 12:54

      Ooo, napokon ga uzeo ha? Ajde fino, znam da si svaki Wii U članak uredno komentirao 🙂 Javi se malo u Wii U podforumu – javi Nintendo Network ID, što se igra na Wii U itd. 😉

    • Dishonored

      @ThOr VeLikI, 18.01.2013 - 16:45

      Ja sta mislite da i ja uzmem?

    • ThOr VeLikI

      @ThOr VeLikI, 18.01.2013 - 18:18

      nemoj mislit, uzmi 😉

    • ThOr VeLikI

      @ThOr VeLikI, 18.01.2013 - 18:20

      hocu, ma konzola je strasna, stvarno zanimljiv stroj..
      mada ima neke nedostatke, prekratko trajanje baterije u WII U gempadu,
      ali sve ostalo je zakon..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?