HCL.HR

Nemojte zaobići ove popuste na Mikronis webshopu i štandu na Reboot InfoGamer sajmu

sponzorirani članak 08.11.2023.   •   Sponzorirano


Bilo da tražite novi gaming laptop, desktop PC ili želite osvježiti setup novom periferijom, Mikronis za vrijeme trajanja Reboot Infogamera nudi posebne akcijske cijene na gaming hardver.

Reboot Infogamer sajam kreće sutra i traje do nedjelje 12.11., a ekipa iz Mikronisa biti će tamo u paviljonu 9 s velikim, atraktivnim štandom. Tim povodom moći ćete direktno na sajmu vidjeti i kupiti gaming hardver iz njihove ponude po posebnim akcijskim cijenama.

No to je u Zagrebu, a ako ne planirate tih dana skočiti do metropole akcijske cijene u Mikronisu možete iskoristiti i putem njihovog webshopa.

Pripremili su tamo posebnu stranicu da vam na fin i kulturan način prikažu punu ponudu gaming opreme koja je od danas pa sve do 12.11. na akciji. Provjerite je – ima tamo svačega!

Ukratko, vidjet ćete da su na popustu Lenovo, Gigabyte i HP gaming laptopi, Avenio gaming desktop računala, Logitech, Redragon i Marvo gaming periferija, kao i Nacon oprema za konzole. Popusti sežu i do 30% pa su neke ponude vrlo primamljive.

Ako posjetite atraktivni Mikronis štand na Velesajmu, vidjet ćete i ponudu gaming mercha – pripremaju veliki izbor kolekcionarskih artikala, figurica, šalica, kapa, svjetlećih znakova i sličnih gaming čudesa. Bit će i nagrada za posjetitelje pa svakako navratite vidjeti svo to veselje uživo.

I zapamtite – ako nikako ne možete doći na sajam, tu posebnu sajamsku ponudu možete provjeriti i preko ove posebne webshop stranice.

Samo se nemojte previše premišljati – takve cijene traju samo do 12.11. iliti do zatvaranja vrata Reboot Infogamer sajma.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?