HCL.HR

Neobična graditeljska igra Townscaper sada se može isprobati besplatno

Zoran Žalac 02.12.2021.   •   3 komentara


Simpatična igra Townscaper, u kojoj se grade neobični gradovi, od sada je dostupna u svojevrsnoj demo verziji – izravno iz preglednika interneta.

Jeste li čuli za Townscaper? Neobična je to igra koja se na PC-u pojavila prije tri mjeseca te je jedna od najbolje ocijenjenih stvari na Steamu s 14,3 tisuća pozitivnih recenzija. Igra je to s već viđenom premisom izgradnje grada iz temelja, ali sam proces gradnje u Townscaperu zapravo je bliži izradi skulpture jer građevine niču klikom miša na željenu površinu, a jednako tako i nestaju.

Townscaper je eksperimentalni projekt u kojemu nema nekog cilja niti gameplaya kao takvog, ali mnogim igračima pruža opuštajuće iskustvo za svojih pet eura, koliko košta. Ako vas igra zanima, ali niste baš sigurni želite li za nju dati pet eura, sada ju možete isprobati u svojevrsnoj demo verziji.

Demo verzija je dostupna izvan Steama – kroz sami browser, tako da ju ne morate skinuti ni instalirati da biste ju zaigrali. Za razliku od pune verzije, prostor za izgradnju grada ovdje je znatno manji, no sve ostale značajke su tu. Čak možete sačuvati svoju kreaciju te ju prebaciti u punu verziju igre.

Komentari (3)

  • Mad Ant

    02.12.2021 - 10:12

    Ajde super za demo, dovoljno zarazno izgleda za probati.

  • Metalni

    02.12.2021 - 10:36

    Nevjerovatno praktična stvar za brzinsko stvaranje pozadina ili čak kompletnog eksterijera, bilo za neku skicu, ilustraciju, concept art ili storyboarding.

  • manic_saltshaker

    02.12.2021 - 14:11

    Super taman nesto nezahtjevno opustajuce.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?