HCL.HR

Netko radi Need for Speed: Underground 2 remake, evo kako izgleda

Zoran Žalac 07.05.2022.   •   8 komentara


U razvoju je neslužbena prerada Need for Speed: Undergrounda 2 na Unreal Engineu 4. Vjerojatno ju nikad nećemo igrati, ali vrijedi pogledati kako bi izgledao modernizirani Underground 2.

Mnogi fanovi Need for Speeda zazivaju povratak Undergrounda. Koliko je poznato, tako nešto još nije u planu – barem sa službene strane. S one neslužbene već smo vidjeli neke pokušaje prerađivanja NFS Undergrounda (2), a evo sada još jednog takvog.

Developer Ivan Novozhilov uhvatio se prebacivanja Undergrounda 2 na Unreal Engine 4. Ne samo da kreirao repliku grada iz Undergrounda 2 u novom engineu, nego sada radi i na implementiranju pratećih mehanika gameplaya. Dodao je sustav nitro ubrzanja i vraćanja istoga kroz skokove, mehaniku driftanja te skupljanja bodova, itd.

Cijeli projekt izgleda impresivno za jednog developera, premda je još daleko od pune prerade. Za sada tako nema prometa, suparničkih vozača i sl. Upitno je također hoće li ih ikada biti jer ako ovaj projekt dobije pozornost Electronic Artsa, vjerojatno će biti ugašen. Za sada je sve dozvoljeno dok se ništa od navedenog ne dijeli, tj. ne može se preuzeti. Ali, računajte na to da ovakav moderni Underground 2 definitivno nećemo igrati u neslužbenom obliku – jedina je nada da Electronic Arts da zeleno svjetlo za izradu igre nekom od svojih studija.

Označeno sa:

Komentari (8)

  • Strumf123

    07.05.2022 - 13:10

    uz Most wanted najbolji Need for speed, premda i NFS Carbon je odlican

  • KhorneFlake

    07.05.2022 - 14:43

    Više imam povjerenja u nasumičnog fana, fanatično investiranog sa ljubavlju prema igri, nego EA da će odraditi kako treba tako što će sklepati remaster ekipu od nasumičnih zaposlenika, koji to rade samo jer im je to posao.

    • Demon90

      @KhorneFlake, 08.05.2022 - 10:01

      Moje mišljenje da svaka kompanoija ako ide za remaster necega trebaju uzeti nekolicinu fanova s nekakvim developerskim iskustvom da sudjeluje na projektu.

  • TenrousE

    07.05.2022 - 17:35

    Auff,zvuci bolesno kao Skyline iz 2 fast 2 furious!

    • Saren

      @TenrousE, 08.05.2022 - 22:43

      EA je uvijek bio poznat po tome sto su NFS-ovi uvijek imali snimljeme zvukove pravih automobila. Ali da Skyline i dobar stari Underground 2. Ljepsi neki dan. Steta sta u EA nema pameti ni volje da se ovo obnovi. Samo malo finije teksture i malo grafickih didja i to je to, nista drugo ne treba dirati u ovom klasiku.

  • Momentum

    07.05.2022 - 17:44

    Uz MW 2005 i Hot Pursuit iz 2002 najbolji NFS

  • StargateFan

    08.05.2022 - 07:46

    MaEA bi zeznuo remaster. Ja želim stari gameplay i fiziku i modernu grafiku a oni bi promijenili i upravljanje i sve i ne bi to bilo to. Jedino pravo igranje U2 je pravi U2, eventualno sa HD teksturama. Stari engine i stara odlična igra, kako i spada. Nikakvi unreali 4 ili 5 ili tako nešto jer to je onda skroz nešto drugog. Svako toliko si odigram U2, COD, Devastation, SpellForce i te odlične stare igre. Grafika se ne drži ali sve drugo je još uvijek jako visoke kvalitete. Jednostavno zabavne igre koje ja ne bih uopće dirao 😎😎😎😎 Osim za ovakav youtube prikaz – što bi bilo kad bi bilo 🙃

  • Saren

    08.05.2022 - 15:02

    Samo jedna rijec: WANT! 😀 Eh EA…gdje vam pameti i malo volje pa da znate sta je dobro i sta ljudi zele.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?