HCL.HR

Next-gen verzije GTA 5 izgledaju toliko impresivno da deprimiraju Hidea Kojimu

ToxarE 18.06.2014.   •   2 komentara


Kreator Metal Gear serijala, Hideo Kojima, izjavio je kako je postao depresivan kada je vidio koliko impresivno izgleda PS4 verzija Grand Theft Auta 5.

Posljednja izdanja Metal Gear Solid serijala, Ground Zeroes te The Phantom Pain, prva su koja prihvaćaju open-world format – vrstu svijeta s kojom je daleko najpoznatiji i najuspješniji proizvođač Rockstar sa svojim GTA serijalom. Kreator Metal Geara, Hideo Kojima, u intervjuu za CVG ishvalio je next-gen verzije Grand Theft Auta 5, uz naznaku kako su PS4, Xbox One te PC verzije “super impresivne”.

Na pitanje o tome koliko je zapravo Rockstar postavio letvicu visoko, Kojima je odgovorio: “Malo je drukčije jer Rockstar ide u jako drukčijem smjeru od onoga što ja pokušavam kreirati. Kada spomenemo otvoreni svijet, zvuči kao da pokušava biti isto kao ono što ti momci rade. No, ovo je veoma različito. Ono što je Rockstar kreirao i svijet koji su napravili je super impresivan i zapravo, kada sam vidio PS4 verziju prije nekoliko dana, ponovno sam postao depresivan. To nije vezano uz dizajn igre, to sam samo ja. Kvaliteta koju su pokazali u PS4 traileru uistinu je impresivna.”

Ovo nije prvi put da je Kojima otvoreno progovorio o ljubavi prema drugim franšizama – više puta je pričao o tome kako voli Ubisoftove naslove, a u Metal Gear Solidu 4 jedan od kostima koje možemo otključati za Old Snakea baziran je upravo na kostimu Altaira iz Assassin’s Creeda. Sigurni smo kako će se velik broj gamera složiti da nema razloga da Hideo bude deprimiran – Metal Gear Solid 5 ne izgleda nimalo loše.

Komentari (2)

  • dado01

    18.06.2014 - 21:09

    [idi brate psihijatru, ima tableta i za tebe…

    • lepiakadodo

      @dado01, 19.06.2014 - 06:53

      Ti to provjereno iz prve ruke… 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?