HCL.HR

Ninja Theory izbacio svoju prvu mobilnu igru ‘Fightback’

Dominik Bošnjak 22.12.2013.   •   2 komentara


Iz kišne nam Engleske stiže Fightback, akcijom nabijena tabačina za mobilne uređaje koju potpisuju developeri Heavenly Sworda i novog Devil May Cryja.

Ako volite akcijske filmove 80-ih i borbene igre, možda ćete htjeti baciti oko na Fightback, prvi mobilni uradak engleskog developera Ninja Theoryja poznatog po svojem radu na Heavenly Swordu i nedavno izašlom rebootu Devil May Cryja. Inspiriran filmovima kao što su Terminator, Rambo: Prva krv i Umri muški, Fightback vas stavlja u ulogu kršnog no miroljubivog momka nalik Jean-Claude Van Dammeu koji biva primoran tući, rezati, upucati i raznijeti brojne zlikovce nakon što mu isti otmu sestru.

Originalno? Nikako, no izgleda jako zabavno, a Ninja Theory se hvali sa specijalnom kontrolnom shemom razvijenom za ekrane osjetljive na dodir, dva moda igre te prekrasnom grafikom pogonjenom Unity engineom.

Fightback možete skinuti besplatno s iOS App Storea, a potvrđeno je i da je Android verzija u izradi te se njen izlazak očekuje u bližoj budućnosti.

Komentari (2)

  • Disc0

    22.12.2013 - 17:41

    Probao ovo neki dan (iOS verziju) i moram rec da je grafika super, ali igra je pre prejednostavna i postane dosadna nakon 10ak min igranja. Naravno, naplacuje se sve…ili se ceka da se npr zdravlje vrati na max. na svu srecu u mom kratkom igranju, zdravlje mi se vratilo za 10ak min.
    Pobrisao uglavnom, pun mi je mis vise ovih f2p i p2w mobitel igara!

  • aspirant

    @kjaji, 22.12.2013 - 18:13

    Ha eto, situacija s ponudom na App Storeu je takva kakva je jer ljudi najviše i plaćaju za mikrotransakcije i ine stvari.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?