HCL.HR

Nintendo ipak neće svaki mjesec dodavati nove NES i SNES igre u svoju online uslugu

Hrvoje Smoljić 06.09.2019.   •   1 komentara


Nintendo prakticira “jednu dobru – jednu lošu vijest” i donosi nam SNES igre, no smanjuje intenzitet kojim će nam ih davati u sklopu Switch Online usluge.

Iza nas je još jedan Nintendo Direct na kojem smo dobili neke zanimljive informacije. Osim detalja o novim nadolazećim igrama, saznali smo kako i neke stare dolaze na Switch. Osim raznih portova i igara iz recentnije prošlosti, konačno u sklopu Nintendo Switch Online stižu i Super Nintendo igre.

Tu je veselu vijest nažalost umanjila informacija kako nove NES i SNES igre neće pristizati na mjesečnoj bazi. Umjesto toga, Nintendo će ih u sklopu usluge izbacivati u neregularnom rasporedu. U prijevodu, može proći i po nekoliko mjeseci prije nego Nintendo pretplatnicima ponudi išta novo.

S obzirom da je ekstremno sporo izbacivanje tih igara već naširoko kritizirana tema, ne vidimo kako će i ova vijest dobro proći kod obožavatelja. Nintendo možda spasi stvar tako što će svaki put nuditi više igara, no teško da će i tom metodom privući redovne pretplatnike koje interesira jedino ponuda retro igara.

Komentari (1)

  • Oblakoder

    07.09.2019 - 14:14

    Steta bilo bi lepo da svaki mesec ubace po 20 igara

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?