HCL.HR

Oznaka: Nintendo

Super Mario je službeno vodoinstalater u novom filmu

Zoran Žalac prije 2 sata

Posteri za filmsku adaptaciju Super Mario Brosa potvrdili su da se glavni lik u ovoj verziji priče bavi vodoinstalaterskim poslom.

Novi Pokemoni su najslabije ocijenjeni do sada, neke igrači žele povrat novca

Zoran Žalac prije 7 dana

Pokemon Scarlet i Violet lansirani su u tehnički lošem stanju, što se odrazilo i na prosjeku ocjena, najnižem za glavni serijal u zadnjih 26 godina.

Izbio je rat između Nintenda i PC igrača – zbog naslovnih slika za Nintendove igre

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Nintendo je našao novu metu – sada traže da korisnici Steama ne distribuiraju naslovne slike Nintendovih igara na jednoj stranici.

Kirby and the Forgotten Land je najprodavanija igra u serijalu

Josip Klanfar 09.11.2022.

Ružičasti balon Kirby vjerojatno nije ni sanjao da će mu cvjetati ruže u jesen, a cvjetaju jer je The Forgotten Land postao najprodavanija igra u Kiby serijalu, kaže Nintendovo izvješće.

Nintendo smanjio svoja očekivanja za prodaju Switch konzola

Josip Klanfar 09.11.2022.

Nintendo je objavio kako pada prodaja Switch konzola, pa su smanjili i predviđanja oko prodaje konzola. Iako imaju neke odlične igre iza i ispred sebe, za pad prodaje krive nedostatak poluvodiča.

Valve je promijenio video za Steam Deck da ne provocira Nintendo

Zoran Žalac 08.10.2022.

Neobična se stvar dogodila prilikom zadnje promocije Steam Decka. Valve je u promotivnom videu ciljano ili slučajno sugerirao kako Steam Deck može koristiti emulator za igranje Nintendo Switch igara.

Pogledajte kako izgleda i zvuči Super Mario u filmu The Super Mario Bros.

Zoran Žalac 06.10.2022.

Nintendo i Universal Pictures objavili su prvi pogled na nadolazeći film The Super Mario Brothers, a u njemu smo čuli i glasove Super Marija te njegovog neprijatelja Bowsera.

Nakon prve slike iz Super Mario filma najviše se priča o… Mariovoj stražnjici

Zoran Žalac 05.10.2022.

Ovog tjedna prvi ćemo put vidjeti nadolazeći film Super Mario te čuti Chrisa Pratta u ulozi naslovnog lika. Poster za film već smo dobili i kontroverza je došla niotkud – vezana za Mariovu stražnjicu.

RecenzijaSplatoon 3

Filip Zorić 30.09.2022.

Nakon pet godina čekanja stigao nam je Splatoon 3. Serijal se do sada isticao svojom originalnošću i šarmom – jesu li kod trećeg dijela te kvalitete izblijedile?

Nintendo idućeg mjeseca reže veze s Facebookom i Twitterom

Zoran Žalac 20.09.2022.

Nintendo je najavio kako od idućeg mjeseca više neće biti moguće koristiti društvene mreže Facebook i Twitter kako bi se kreirao korisnički račun za Switch konzolu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?