HCL.HR

Nintendo je odredio datum za svoju E3 2019 prezentaciju

Zoran Žalac 09.05.2019.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Nintendo neće propustiti buku E3 sajma te će svojim fanovima prezentirati nove materijale iz igara nakon svih ostalih konferencija.

Nintendo će i ove godine na E3 sajam doći s “uvježbanim” programom. Svoje će nove igre predstavljati u podijeljenom programu Nintendo Direct i Nintendo Treehouse prezentacija. Direct će emitirati 11. 6. u 18 sati po našem vremenu, za nas razumno doba kao i obično. Treehouse će uslijediti nakon toga, a u tom prijenosu moći će se detaljnije vidjeti gameplay pojedinih igara.

Nintendo takvih ima sasvim dovoljno u rukavu te će sigurno predstaviti novi Animal Crossing, još jednom prikazati Pokemon Sword i Shield, a treba pokriti i već najavljene ekskluzive kao što su Luigi’s Mansion 3 i The Legend of Zelda: Link’s Avakening. Nažalost, vjerojatno nećemo vidjeti ništa vezano uz Metroid Prime 4 koji je vraćen na početak razvoja, za Nintendo bi najveći napredak naspram prošlogodišnje E3 prezentacije bio da ne izdvoje 25 minuta za predstavljanje svih likova u Super Smash Bros. Ultimate.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Shadow king

    09.05.2019 - 23:55

    Ak ne Metroid Prime 4, onda nek barem pokažu Metroid Prime Trilogy HD da ne budemo posve “gladni”

  • Dajsikeks

    10.05.2019 - 01:19

    Animal crossing ??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?