HCL.HR

Nintendo najavio uzbudljiv E3 – Novi 3D Mario, Mario Kart i Super Smash Bros.

Igor Belan 23.01.2013.   •   3 komentara


Na ovogodišnjem E3 sajmu Nintendo će izvaditi velike pištolje – prikazati će po prvi puta glavne system seller igre za Wii U.

Dok će Microsoft i Sony na ovogodišnjem E3 sajmu vjerojatno predstavljati next-gen hardver, Nintendo će iskorištavati svoju prednost u novo generacijskoj utrci s demonstracijom novih igara koje bi publiku mogle zainteresirati da kupe Wii U konzolu. Dapače, same najave ovih predstavljanja mnogima će biti dovoljne da posegnu za novčanikom već sada.

Tijekom upravo završene Nintendo Direct prezentacije, Satoru Iwata najavio je da tim zaslužan za Super Mario Galaxy i 3D Land igre radi na novoj velikoj 3D Mario avanturi koju će po prvi puta prikazati upravo na E3 sajmu. Isto tako, Nintendov Mario Kart tim radi na novoj Wii U ekskluzivnoj Mario Kart igri, a i nju će po prvi puta prikazati na sajmu u Los Angelesu ovoga lipnja. Obje igre biti će predstavljene u igrivom obliku što daje naslutiti da im ni izlazak neće biti daleko nakon samog E3-a. Ako nas pitate, barem jedna od te dvije igre mogla bi izaći najkasnije u proljeće 2014., ako ne i u blagdansku sezonu pred kraj ove godine.

Četvrta instalacija u Smash Bros. serijalu koju razvijaju Nintendo (Sorla Ltd.) i Namco Bandai Games te koja je najavljena za izlazak na 3DS i Wii U platformama, također će po prvi puta biti prikazana upravo na E3-u. Doduše, ova igra vjerojatno neće biti igriva na samom sajmu – očekujemo screenshote i eventualno trailer.

Za rasprave o Wii U konzoli provjerite naš Wii U podforum.

Komentari (3)

  • Zael

    23.01.2013 - 17:20

    mislim da ni najveći optimisti nisu nešto ovakvo očekivali 😀 odlične vijesti!

  • Dishonored

    23.01.2013 - 17:30

    Zasto jednostavno ne napravite samo jedan teks o svemu tome?

  • CrniZmaj

    03.02.2013 - 22:21

    Svake godine isto….cinu super mario i zaradu puno love,ma oni prodaju isto ni malo super mario se nije promjenio ca dodaju neki novi item i sad neka nova igrica….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?