HCL.HR

Nintendo objavio datume izlaska za novi Star Fox, Mario Tennis i druge Wii U naslove

Stjepan Fikter 26.08.2015.   •   0 komentara


Ne vidimo baš često da na Wii U izlaze dvije poznate franšize istog mjeseca, a kamoli da će biti dostupne na isti dan – u ovom slučaju, 20. studenog.

Kraj godine bit će zabavno vrijeme za sve vlasnike Wii U-a, otkrio nam je to Nintendo putem službenog Twitter profila. Pomalo iznenađujuće – 20.11. na europsko tlo stižu čak dvije poznate franšize iz njihovih studija.

Prva je dugoočekivani nastavak i debitantski nastup Fox McClouda na Wii U konzoli – Star Fox Zero da bi mu se istog dana pridružio i talijanski vodoinstalater, ali ovaj put ne u platformerskim svjetovima, nego na teniskom terenu s Mario Tennis: Ultra.

Treba i napomenuti još da na isti dan za 3DS stiže i New Style Boutique 2: Fashion Forward pa ako je netko zainteresiran za virtualnu modu imat će što igrati.

Još ovog mjeseca (28.08) na Wii U ekskluzivno stiže Devil’s Third koji u početnim preview člancima nije impresionirao novinare, ali se igrin autor kune da ga samo nisu stigli naučiti igrati kako treba. Vrijedi spomenuti i da 30.10. na europsko tlo stiže zanimljivi Wii U ekskluzivni horor Fatal Frame: Maiden of Black Water.

Kraj godine rezerviran je za dugoočekivani Wii U RPG Xenoblade Chronicles X koji stiže četvrtog prosinca, a Nintendo je potvrdio kako ćemo do kraja godine zaigrati i Animal Crossing: Amiibo Festival s kojim u paketu stižu dvije Amiibo figure odnosno Isabelle i Digby uz dodatne tri Amiibo karte.

Budući da nam rujan polagano kuca na vrata, podsjetit ćemo vas još jednom da Super Mario Maker stiže već 11. rujna. Kad sve zbrojimo i oduzmemo, kraj godine čak izgleda dosta dobro za fanove Nintendo igara i konzola.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?