HCL.HR

Nintendo kaže da neće nužno poskupiti sve svoje igre

Josip Klanfar 14.03.2023.   •   4 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon što se saznalo da će na američkom tržištu skočiti cijena za Zeldu: Tears of the Kingdom, fanovi se pitaju hoće li ovo postati praksa za sve buduće naslove. Iz Nintenda tvrde da neće.

Nintendo je skočio u vagon poskupljenja i najavio kako će nova Legend of Zelda: Tears of the Kingdom koštati 70 američkih dolara, što je poskupljenje od deset dolara na američkom tržištu. Isprva se mislilo da će se poskupljenje odnositi na sva tržišta, ali se ispostavilo da je u pitanju samo američko.

Igrači su se s pravom pitali hoće li ta cijena postati standardna za Nintendove igre, a oni pak tvrde kako to neće biti slučaj. Kako kažu, uvelike će ovisiti o igri. Ako igra ima dosta toga za ponuditi, a Tears of the Kingdom bi trebao imati, cijena će biti veća.

“Ovo nije cijena koju ćemo nužno imati za sve naše naslove. To je zapravo vrlo česti model cijena bilo ovdje ili u Europi ili u drugim dijelovima svijeta, gdje cijena ovisi o samoj igri.“ – izjavio je šef američkog Nintenda, Doug Bowser.

Za kraj mali podsjetnik na datum izlaska nove Zelde, a to je 12. 5. ove godine.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Fenner

    14.03.2023 - 10:35

    I onda će se svi čuditi kako je poraslo piratstvo. Nemam ništa protiv da npr. platim 70 dolara za kvalitetan proizvod (igru) no u većini slučajeva, platiš puno a dobiješ d**k.

    • mg

      @Fenner, 14.03.2023 - 13:00

      Netko je izjavio da je amerika vodeća po piratstvou.Argentina, turska imaju niže cijene , a za balkanski standard su dali za besplatno igre:)

  • Virty

    14.03.2023 - 15:49

    Da, da, kako kupus….

  • PppPP

    16.03.2023 - 12:27

    Ma ebo ti to. Šta dođe na gamepass, odigram i to je to, tko će više kupovat nove igre. Eventualno gta 6 haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?