HCL.HR

Nintendo želi da se znojite igrajući pomalo bizarnu igru Ring Fit Adventure

Zoran Žalac 12.09.2019.   •   1 komentara   •   Tehnologija


Nintendo je najavio novu igru zvanu Ring Fit Adventure koja će imati jedinstven način kontroliranja uz pomoć dvodjelnog dodatka za Switch konzolu.

Nintendo je za blagdansku sezonu pripremio jedan potencijalni hit. Ekskluzivno za Switch konzolu stiže igra Ring Fit Adventure koja će koristiti dvodijelni dodatak za Joy Con kontrolere, a to automatski znači da neće biti igriva na novom Switch Lite modelu konzole. Dodaci se zovu Ring-Con i Leg Strap, prvi se drži u rukama, a drugi se omota oko noge.

Ring Fit Adventure žanrovski pripada nekakvom endless runneru u kojemu trčite tako da… doslovno trčite – na mjestu. Stiskanjem obruča, odnosno Ring-Cona vršite napad u samoj igri, okretanjem istoga možete veslati, skakati, letjeti i sl. Svako malo igraču na put staju protivnici koji ga izazivaju na različite vježbe – npr. čučnjeve, saginjanje i sl.

Ring-Con se može kalibrirati prema želji, što znači da može pružati veći ili manji otpor, ovisno što više odgovara korisniku. Trčanje se također može izbjeći uz opciju da korisnik ne diže noge s tla. To također znači da će igru moći igrati svi – i stariji i mlađi. Onima kojima se ne da trčati u glavnom modu po volji će više biti Quick Play opcija kojom se aktiviraju mini-igre, tj. vježbe za ciljani dio tijela.

Ring Fit Adventure izlazi već ove jeseni, 18. 10., a koštat će malo više od standardnih igara s cijenom od 80 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • kebbab

    13.09.2019 - 23:25

    Odlično mi se čini tako da ovo prednaručujem definitivno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?